Κατηγορίες
Basket

Ζαφειράκης Νάουσας – Πανεδεσσαϊκός 74-79 (photos+vid)

21d2a2724050dd2f55738b83aed9b597Γκραν γκινιόλ ήταν το ματς ανάμεσα στον Ζαφειράκη Νάουσας και στον Πανεδεσαικό το οποίο τελικά έληξε υπέρ της ομάδας της Έδεσσας με 74-79 στην παράταση, με τον κανονικό αγώνα να λήγει 71-71 και το ημίχρονο 33-38.

Οι παίκτες των Τούφα – Πουρλίδα παρουσιάστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ με 33-38. Επιπλέον ο Ζαφειράκης στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τράβηγμα στο δικέφαλο του ποδιού του ο Βασίλης Τσιακίρης.

Στην επανάληψη ο Ζαφειράκης κατάφερε να αντιδράσει καθώς δυνάμωσε την άμυνα του ενώ η χρησιμοποίηση τριών γκαρντ στην επίθεση, του Μπάμπου, του Μουρατίδη και του Τούφα τον έκανε πιο γρήγορο στην επίθεση. Επίσης και ο Πανεδεσαικός υπέστη πλήγμα με τον τραυματισμό του Σημαιοφορίδη που έπαθε διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 51-53 υπέρ του Πανεδεσσακικού και στο 4ο το οποίο ήταν δραματικό ο Ζαφειράκης ενώ προηγήθηκε 68-32 με δυο απανωτά τρίποντα του Γόλη Σκουλαριώτη τελικά ισοφαρίστηκε και το ματς πήγε στην παράταση.

Στην πεντάλεπτη παράταση η κούραση και η ατυχία των παικτών του Ζαφειράκη οδήγησαν την ομάδα στην ήττα με το νεαρό Μπάμπο να είναι ο μοιραίος παίκτης του αγώνα χάνοντας καθοριστικά τρίποντα στο τέλος, παρότι είχε βοηθήσει σημαντικά στην οργάνωση του παιχνιδιού του Ζαφειράκη.

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected