Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μετά τον Σκέντο, δύο ακόμη στον Αχιλλέα!

Χωρίς τίτλοΣτον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα συνεχίσει την καριέρα του Νίκος Πετρουζέλλης.

Σύμφωνα με το katerrinisport.gr, η ομάδα της Νεοκαισάρειας ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πύδνα Κίτρους. Ο Πετρουζέλλης ήταν βασικός μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα με τους Κιτριώτες και η μεταπήδησή του στον Αχιλλέα, είναι αναμφισβήτητα μια μεταγραφική κίνηση που προκάλεσε αίσθηση. Στον Αχιλλέα ποντάρουν πολλά στο νέο τους απόκτημα, καθώς ο παίκτης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στη Γ’ Εθνική, τόσο με την Πύδνα, όσο και με την προηγούμενη ομάδα του, τον Δωτιέα Αγιάς.

Εκτός, από τον Πετρουζέλη, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ενέταξε στο δυναμικό του και τον εσοαμυντικό Ισαάκ Κατικαρίδη, ο οποίος προέρχεται από την Αναγέννηση Πλαγιάς, ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Τις μεταγραφές ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Αχιλλέας, ο οποίος παράλληλα γνωστοποίησε επίσημα και τις προσθήκες των Καραμανώλα και Κουνδή που έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της πιερικής ομάδας εδώ και μερικές ημέρες.

Αναλυτικά, τα δελτία τύπου αναφέρουν:

«Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Αχιλλέα, ο οποίος απέκτησε από την Πύδνα Κίτρους τον έμπειρο και καταξιωμένο ποδοσφαιριστή Νίκο Πετρουζέλλη, τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

«Στην συνέχεια των μεταγραφικών του κινήσεων ο Αχιλλέας απέκτησε και τους: Καραμανώλα Κωνσταντίνο, αριστερό εξτρέμ ηλικίας 20 ετών ,ο οποίος εντάσσεται για πρώτη φορά στο ρόστερ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Κουνδή Παναγιώτη, δεξί εξτρέμ, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κ20 του Πιερικού, στην Πύδνα Κίτρος και στο Διαγόρα Σεβαστής, Σκέντο Στέφανο, αμυντικό, ο οποίος ήταν ελεύθερος και εντάσσεται στο ρόστερ του Αχιλλέα και Κατικαρίδη Ισαάκ, χαφ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Πλαγιάς στο πρωτάθλημα Κιλκίς. Η Διοίκηση του Αχιλλέα καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογένειά του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected