Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα 3-1

DSC00055Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Football League ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς επικράτησε 3-1 του ΑΟ Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «σταχυοφόροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πετυχαίνοντας γκολ με τους Γκότοβο στο 20’, Φελίπε στο 61’ και Δεινόπαπα στο 79’. Οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά τους αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα και έγιναν πολλά λάθη, ενώ επιθετικά πάλευε ο Κουσκουνάς, ο οποίος μείωσε σε 3-1 στο 81’. Η ήττα αυτή αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις στα Τρίκαλα, με τη διοίκηση να μην είναι καθόλου ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του απέναντι στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και έβγαιναν πιο εύκολα στα καρέ του Παπαδόπουλου. Και στο 20’ ο Γκότοβος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, με τους «σταχυοφόρους» να συνεχίζουν να επιτίθενται πιο οργανωμένα, ενώ τα Τρίκαλα έψαχναν τον Κουσκουνά με βαθιές μπαλιές χωρίς τύχη.

Ωστόσο στο 35’ ο έμπειρος φορ επιχείρησε να εκμεταλλευτεί λάθος γύρισμα του Γκότοβου στον Γιακουμή, αλλά η προβολή του ήταν άστοχη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αγροτικό Αστέρα να διατηρεί εύκολα το προβάδισμά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Τρίκαλα ανακάτεψαν την τράπουλα και προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικά. Ο Κουσκουνάς προσπάθησε σε αρκετές φάσεις να δημιουργήσει προβλήματα στον Γιακουμή, αλλά χωρίς να χάσει τη μεγάλη φάση. Στο 61’ όμως ο Βέρτζος δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα από την περιοχή των «κυανέρυθρων» και ο Φελίπε με πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Αγροτικό Αστέρα. Κι ενώ τα Τρίκαλα προσπαθούσαν να αντιδράσουν, ο Δεινόπαπας στο 79’ έκλεψε την μπάλα από τον Ριζογιάννη και βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, κάνοντας το 3-0.

Στο 81’ ο Κουσκουνάς μείωσε σε 3-1 για τα Τρίκαλα, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι παραπάνω. Στις καθυστερήσεις ο Πάλλας άγγιξε το τέταρτο γκολ για τους «σταχυοφόρους», αλλά ο Βέρτζος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν με τη λήξη του αγώνα τη νίκη τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής (67’ Τριανταφυλλάκος), Τάι, Φελίπε (90+4’ Γκέσιος), Δεινόπαπας (88’ Πάλλας), Πάτο

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Βέρτζος, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (46’ Μπαϊκαρά), Χασομέρης (46’ Γιαννιτσάνης), Σερτζίνιο (77’ Ράσιτς), Κουσκουνάς

φωτ. από goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected