Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο σκηνικό στην ΕΠΣ Ηπείρου! Παράγοντας συνελήφθη μετά από μήνυση του βοηθού διαιτητή! (vid)

6efd37028ccf1de1ad73c24dcf49f1ff_M

Στο αστυνομικό τμήμα Κατσικάς οδηγήθηκε ο προπονητής των Σερβιανών της ΕΠΣ Ηπείρου, Σωτήρης Δογορίτης μετά από μήνυση που του υπέβαλε ο βοηθός της αναμέτρησης Σερβιανά-Ελεούσα Θεόφιλος Μωϋσιάδης.

Όπως αναφέρει το passports.gr, στο 36′ του παιχνιδιού ο προπονητης των Σερβιανών επιτέθηκε φραστικά στον βοηθό Μωυσιάδη με αφορμή την ακύρωση ενός γκολ του Θανάση και ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Ο κ. Δογορίτης κινήθηκε εναντίον του βοηθού και μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο διαιτητής Μάντζιος και οι βοηθοί Πασχάλης και Μωϋσιάδης δεν ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο, μέχρι να καταφτάσει το περιπολικό της αστυνομίας και να συλληφθεί ο προπονητής των Σερβιανών, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας του και βρίσκονταν στην κερκίδα

ελικά ο κ.Δογορίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και συνελήφθη, οδηγούμενος με το περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα Κατσικάς. Εκεί βρίσκονται αυτή την ώρα μέλη από το ΔΣ της ομάδας του Θρίαμβου Σερβιανών. Ο προπονητής έδωσε προηγουμένως κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας, ενώ τώρα δίνουν κατάθεση οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Πάντως στην Κατσικά δεν έχει βρεθεί μέχρι την ώρα της αποχώρησης μας κάποιος εκπρόσωπος του ΣΔΗΠ.

Όπως ενημερωθήκαμε από την διοίκηση του ΣΔΗΠ, στο τμήμα πήγε ο Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Σιαμέτης, ο οποίος είχε συνομιλία με τους διαιτητές.

Δείτε στο video του PASsports.gr ΕΔΩ, τη στιγμή που ο προπονητής των Σερβιανών Σωτήρης Δογορίτης παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κατσικάς μετά την μήνυση που του υπέβαλε ο βοηθός διαιτητή Θεόφιλος Μωϋσιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected