Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Ημαθίας 3-1

miQ2n6eΤη νίκη με σκορ 3-1 πήρε η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κοζάνης, απέναντι στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Νέων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ξηρολίμνης. Περίπου 100 θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ποιοτικό, με πολλές φάσεις, κυρίως από την ΕΠΣ Κοζάνης, η οποία πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

Από την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης σκόραραν κατά σειρά οι Καστάμης, Μπόνιος και Τσαγκαλίδης, ενώ για την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας σκόραρε ο Πολύζης.

Την επόμενη αγωνιστική (16 Νοεμβρίου) η ΕΠΣ Κοζάνης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΠΣ Πέλλας, ενώ η ΕΠΣ Ημαθίας θα υποδεχτεί την ΕΠΣ Πιερίας.

Την ομάδα παρακολούθησαν από κοντά αρκετοί άνθρωποι της ΕΠΣ Κοζάνης, όπως ο κύριος Φολτόπουλος, ο κύριος Σαλτσίδης, ο κύριος Πανυτσίδης και άλλοι.

Συνθέσεις

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Καρακασίδης, Τρομπούκης, Σαρηγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Ψαρράς, Βασσάκης, Καστάμης, Μπόνιος, Τρούπκος, Τσαγκαλίδης, Σαράφας

Ε.Π.Σ. Ημαθίας: Μπουκουβάλας, Παναγος, Αναδος, Λαφαρας, Κούκλας, Πολύζης, Κουκουλιάντας, Τζιωνας, Παναπακίδης, Τσιανόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο top-sport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected