Κατηγορίες
Football League

Τα πειθαρχικά παραπτώματα ο λόγος της αποδέσμευσης!

tfvyxc3IXYs7ORgpVbl4

Την λύση της συνεργασία της με τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ, λόγω συνεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων, ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης των «μελανόλευκων», ο λόγος που οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας είναι τα συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την από κοινού λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία εμπίπτουν σε βασικές διατάξεις τού εσωτερικού κανονισμού τής ομάδας μας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, αφού άκουσε τις εξηγήσεις τού ποδοσφαιριστή, αποφάσισε τη διακοπή τής συνεργασίας. Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή για την έως τώρα συνεργασία και του εύχεται να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς του στόχους.

Κυρίαρχη άποψη και αποκλειστικός μας γνώμονας είναι η ηρεμία και η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας. Ο Παναιγιάλειος είναι πάνω από όλους μας!»

Παράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε ακόμα μια ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την πρόσληψη του Χρήστου Παρασκευόπουλου στο πόστο του αναλυτή αγώνων των προσεχών αντιπάλων των Αχαιών, κατόπην υπόδειξης του Λεωνίδα Βόκολου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected