Κατηγορίες
Διάφορα

To νέο Υπέρ Επαγωγικό Σύστημα (SIS) για τη θεραπεία των αθλητών, για πρώτη φορά από το Κέντρο Αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα!

cats

To Κέντρο Κινησεοθεραπείας & Φυσικής Αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα (Βικέλα 1 στη Βέροια) και η BTL παρουσιάζει μια καινοτόμα θεραπεία, που αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό τους αθλητές που επιθυμούν μια άκρως αποτελεσματική αποθεραπεία μετά από τραυματισμό.

Ο λόγος για το υπερεπαγωγικό σύστημα (SIS). μια τεχνολογία που βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος μαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό.

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την μείωση του πόνου, την επούλωση καταγμάτων, τη μυοχαλάρωση, τη μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.

Το SportsUp θα σας παρουσιάζει καθημερινά και με κάθε λεπτομέρεια τις δυνατότητες του SIS, μια εξαιρετική επιλογή για την αποκατάσταση του τραυματία αθλητή και μάλιστα σύμφωνα με μια την τεχνολογία αιχμής και αποτελεσματικότητας που παρέχει το υπερεπαγωγικό σύστημα που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Κέντρο Κινησεοθεραπείας & Φυσικής Αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε επάνω στην κάρτα για τα τηλέφωνα και τους τρόπους επικοινωνίας

Karta

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected