Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης 0-3

CwXpJWEXgAApxTq

Ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός, μακριά από το Ευρωπαϊκό του προφίλ, υπέστη βαριά ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχασε και τον Μπεργκ ενόψει του ντέρμπι.

Μία βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν αυτή της 4ης Νοεμβρίου, αφού η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έδειξε “λίγη”. Σε ικανότητα, σοβαρότητα και πάνω από όλα διάθεση. Με κάποια μικρά ξεσπάσματα πορείες και επιτυχίες δεν έρχονται, έτσι το 3-0 της Σταντάρ μοιάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, οι “πράσινοι” παρότι δέχθηκαν γκολ μόλις στο 61ο λεπτό (καταπληκτικό σουτ από τον Σισέ), απογοητεύτηκαν και… παραδόθηκαν. Συγκινητικός σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Μολέδο, ο οποίος έτρεχε και για τους άλλους τρεις στην άμυνα. Ειδικότερα το δεύτερο και τρίτο τέρμα των Βέλγων είναι για σεμινάριο… μαρκάρω με τα μάτια.

Πάντως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο παιχνίδι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως το σουτ του Εμποκού βρήκε στο δοκάρι. Ο Αφρικανός άσος στη συνέχεια εκνευρίστηκε και αποβλήθηκε για χτύπημα σε αντίπαλο. Μία ακόμα φάση που δείχνει την άρρωστη νοοτροπία στην ομάδα του “τριφυλλιού”.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο (Χατζηγιοβάννης 77′), Ιβανόφ, Μολέντο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Ιμπάρμπο (Ρινάλντι 86′), Μπεργκ (Λέτο 30′).

ΣΤΑΝΤΑΡ: Ουμπέρ, Φάι, Σολζ, Λαΐφης, Έλντερσον (Φιόρε 46′), Σισέ, Τρεμπέλ, Ζούνιορ (Μπενζά 88′), Ραμάν (Μπαντιμπανγκά 62′), Μπελφοντίλ, Σα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected