Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΠΑΟΚ – Καραμπάχ 0-1

CwXpHZ8UsAIAp_R

Νωθρός, χωρίς την ταχύτητα στο παιχνίδι που τον διακρίνει φέτος, ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα σοκ από την Καραμπάχ, που έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση χάρη στο γκολ του Μίτσελ.

Μια κακή ευρωπαϊκή βραδιά έζησε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει την Καραμπάγκ, αλλά έχασε κιόλας, αποτέλεσμα που τον φέρνει πολύ μακριά πλέον από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Όπως αναφέρει το sport24, ο Δικέφαλος ήταν πολύ μέτριος ως κακός επιθετικά, χωρίς εμπνεύσεις και απόλυτα προβλέψιμος για την πολύ καλά διαβασμένη Καραμπάγκ και τον εξαιρετικό προπονητή της Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Σε όλο το ματς υπήρχαν μόνο ένα δύο αχ της κερκίδας, σε ένα σουτ του Μυστακίδη (κακώς αντικαταστάθηκε) και του Περέιρα προς το φινάλε και αυτό δείχνει την επιθετική ένδεια του ΠΑΟΚ. Η Καραμπάγκ προηγήθηκε με φοβερό σουτ του Μίτσελ στο 69’ και στο τέλος που το ματς άνοιξε είχε και αυτή τις ευκαιρίες της να κάνει και δεύτερο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τον διαιτητή, Τζον Μπίτον μόνο για τη φάση του 56’ όταν θα μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Μεντβέντεφ σε φάουλ στον Μυστακίδη, όμως, αυτό δεν αλλάζει την γενική εικόνα του που ήταν κακή. Πλέον οι Αζέροι με 7 βαθμούς (έναντι 4 του ΠΑΟΚ) και αδιάφορη την Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους έχουν απόλυτα το πάνω χέρι.

Στα αξιοσημείωτα και οι αποδοκιμασίες του κόσμου στο φινάλε που έδειξαν τη δυσφορία για την εμφάνιση της ομάδας του Ίβιτς.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ (81΄ Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (73΄ Τιάμ), Μυστακίδης (61΄ Περέιρα), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ): Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Αγκόλι, Σαντίγκοφ, Χουσεΐνοφ, Γκαράγιεφ, Αμιργκουλίγιεφ (64΄ Μίτσελ), Αλμέιδα, Μουαρέμ (88΄ Ισμαΐλοφ), Κιντάνα, Εντλόβου (76΄ Ρεϊνάλντο).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected