Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Tο pregame του SportsUp για τη 9η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής

pregame_lΑ11111111111111111111111111111

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένουν φέτος οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου την εκάστοτε αγωνιστική, μετά και την αμφίρροπη τροπή που λαμβάνει το πρωτάθλημα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μπορεί να φαίνεται ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων και κάποιες ομάδες να έχουν ξεχωρίσει σε κορυφή και ουρά, ωστόσο η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή και μια ήττα ή αντίστοιχα μια νίκη, μπορεί να αλλάξει τη ροή. Προς το παρόν όμως και μετά από 8 αγωνιστικές, η κατηγορία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και σκεφτείτε τι θα γινόταν (γινόμαστε κουραστικοί αλλά ταιριάζει απόλυτα να το επαναλαμβάνουμε) να είχαμε στο τέλος της χρονιάς τα play off και τα play out…

Στο πρόγραμμα της αυριανής 9ης αγωνιστικής, της πρώτης για τον μήνα Νοέμβριο, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Ροδοχώρι και Επισκοπή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα 5 της ημέρας, δεν αποτελούν σημείο αναφοράς για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παρακάτω θα δείτε τα τελευταία νέα των 14 μονομάχων (ο Ολυμπιακός Νάουσας έχει ρεπό) ενώ μην ξεχνάτε πως όπως κάθε Σάββατο έτσι και τώρα, το SportsUp θα καλύψει LIVE την εξέλιξη των αγώνων!

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία


rodoxori-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 49.01 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 1-3

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 17 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς, Νίκος Θεοδωρόπουλος (τραυματίες)

Σχόλιο : Μία ακόμη μεγάλη πρόκληση για τους “κιτρινομπλέ”, που καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να πετύχουν μια σπουδαία νίκη που θα τους φέρει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Δύσκολο βεβαίως το έργο της ομάδας του Δημήτρη Χαλκιά κόντρα στους πρωτοπόρους, ωστόσο η ψυχολογία είναι στα ύψη και επιπλέον θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της.

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 20 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιάννης Νικολόπουλος, Τάσος Καρακούτσης (τραυματίες), Κώστας Έξαρχος (ανέτοιμος)

Σχόλιο : Δύσκολη έξοδος για τους “πράσινους”, κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Μοναδικός στόχος όμως η νίκη ώστε να διατηρηθούν στη κορυφή και να προσπεράσουν χωρίς απώλειες μια αμφίρροπη εκτός έδρας αποστολή. Χωρίς τους νεοαποκτηθέντες η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη (θα ενσωματωθούν σταιδιακά) ωστόσο με εξαιρετική ψυχολογία από τη μέχρι τώρα παρουσία στο πρωτάθλημα.

Episkopi-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 8.30 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 1-2 | 2014/2015, 3-3 | 2012/2013, 0-5

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Βασίλης Αργυρίου

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 16 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Η ήττα στον Κοπανό έφερε τους “κοκκινόμαυρους” στην 5η θέση της βαθμολογίας και το αυριανό παιχνίδι είναι μονόδρομος όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Την Πέμπτη, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, σε μια κίνηση συμβολική, θέλοντας να τονώσει το ηθικό και να δείξει πως τίποτα δεν τελείωσε όσον αφορά τον τίτλο.

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Θέση στο πρωτάθλημα : 9η, 8 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μουζάκι (τραυματίας), Σταμάτης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Αντώνης Καρυπίδης (στρατευμένος)

Σχόλιο : Η ήττα από το Ροδοχώρι την προηγούμενη αγωνιστική, “καθήλωσε” την ομάδα στην 9η θέση με τον Χρήστο Μποζίνη να ψάχνει το…γιατρικό στο σκοράρισμα όπου οι “κιτρινόμαυροι” έχουν βρει δίχτυα 6 φορές σε 7 ματς. Από την άλλη, η άμυνα λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό (6 τέρματα), ωστόσο πρέπει να βρεθεί η λύση μπροστά ώστε να υπάρχουν πιο πολλές αξιώσεις για την τελική επικράτηση.

δοξα λιανοβεργιου-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 36.72 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016 (Α2), 1-0

Δόξα Λιανοβεργίου

Προπονητής : Σάκης Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 6 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Μόνο νίκη στο αυριανό παιχνίδι για τους “κιτρινομπλέ”, κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο (επέστρεψαν και οι τελευταίοι απόντες) ενώ το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε και φιλικό στο Καμποχώρι κόντρα στην τοπική ΑΕΚ.

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, 0 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιαγλής (τραυματίας), Αβετίδης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Παραμένει ουραγός ο ΜΑΣ, την ώρα που αναζητά λύσεις ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάκαμψη. Μία από τις τελευταίες κινήσεις ήταν και η επιστροφή του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου, που αγωνίστηκε μέχρι πρότινος στη Θύελλα Σταυρού και πέρσι ήταν από τους στυλοβάτες των νεοφώτιστων στην άνοδο από την Α2.

pontiaki-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 44.84 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2016/2017 (Κύπελλο), 1-3 | 2015/2016, 0-0

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 8η, 9 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Επιστρέφει ο Χρήστος Τόζογλου που εξέτισε

Σχόλιο : Τρεις συνεχόμενες ήττες για τους “μπλαουγκράνα” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί η απαραίτητη ενίσχυση τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, όπου αποκτήθηκαν 5 ποδοσφαιριστές.

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 19 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Δημήτρης Τζιβάρας (στρατευμένος), Δημήτρης Κελέσμητος, Κοσμάς Κοσμίδης, Αλέκος Οικονόμου, Μάκης Μισαηλίδης (αμφίβολοι λόγω τραυματισμών), Αλέκος Χαραλαμπίδης (αμφίβολος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων)

Σχόλιο : Η μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής, έχει φέρει κλίμα ενθουσιασμού στους “κιτρινόμαυρους”, που αύριο θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς το άγχος που τους διακρίνει φέτος αλλά και της πίεσης για τη νίκη. Αρκετά τα ζητήματα που έχει να επιλύσει ο Νίκος Αντωνάς, ο οποίος θα είναι σε θέση να γνωρίζει την τελευταία στιγμή σε ποιους θα μπορεί να υπολογίζει, στη δεύτερη φετινή εξόρμηση στον Άραχο μετά το ματς Κυπέλλου.

makroxvri-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 2.23 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2016/2017 (Κύπελλο), 0-2 | 2015/2016, 1-2 | 2012/2013 (Κύπελλο), 5-0

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 3 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπρανιώτης (τραυματίας), Μούτσα, Κουλουριώτης (τιμωρημένοι)

Σχόλιο : Κάτι παραπάνω από επιτακτική η νίκη στο αυριανό παιχνίδι, που θα δώσει αφενός μεν βαθμολογική ανάσα στους “ασπρόμαυρους” και αφετέρου θα τονώσει την καταρρακωμένη ψυχολογία, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Σταύρος Κωστογλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 7η, 13 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Θετική η εικόνα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, καθώς οι 13 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μετά από 8 αγωνιστικές, θεωρούνται η βάση για μια ακόμη αξιόλογη πορεία στην κατηγορία.

Trikala-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 49.19 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2013/2014, 5-2 | 2012/2013, 1-2

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 18 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Δήμος Συμπεθέρης (τραυματίας)

Σχόλιο : Σταθερά ψηλά οι “πράσινοι” στον βαθμολογικό πίνακα και στον αυριανό αγώνα θα επιδιώξουν την 7η φετινή νίκη, ενώ την ίδια ώρα περιμένουν “γκέλα” της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο Ροδοχώρι, ώστε να επιστρέψουν και πάλι στην κορυφή.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Προπονητής : Γιώργος Σπυριδωνίδης-Μπάμπης Σπυριδωνίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 7 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καριπίδης (τραυματίας), Μάριος Σότι (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, “ανάσανε” βαθμολογικά τους “πράσινους”, που θα μεταβούν στα Τρίκαλα με στόχο μια καλή εμφάνιση και ότι βγει. Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα, καθώς τόσο ο Δουΐτσης όσο και ο Τρούπκος, έγιναν αμφότεροι μπαμπάδες, σε μια ομολογουμένως σπάνια στιγμή δύο παίκτες σε μια ομάδα να βιώνουν τόσο όμορφες εμπειρίες!

paok-horz

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 39.58 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-4 | 2015/2016 (Κύπελλο), 2-1 | 2014/2015, 0-2 | 2013/2014, 5-1 | 2013/2014 (Κύπελλο), 2-1 | 2012/2013, 3-4

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Θέση στο πρωτάθλημα : 6η, 13 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο “δικέφαλος” μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής με στόχο να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή, στον μοναδικό πλέον “δρόμο” μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 5 βαθμός

Γνωστές απουσίες : Σακελλάρης, Μάραντης (τραυματίες), Βακαλίδης (στρατευμένος), Μπαξεβάνος (σπουδές)

Σχόλιο : Την αγωνιστική του ταυτότητα αναζητά ο Αχιλλέας, που βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ψάχνει την ανάκαμψη ώστε να αποφύγει τυχόν περιπέτειες.

mpala7111

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (15.00) :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας 

Δόξα Λιανοβεργίου – ΜΑΣ Βεργίνας 

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet»

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού  

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε εδώ το πανόραμα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected