Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 5-0 (photos)

alexandriamou_trikala0038

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων…πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και με συνολικά πέντε τέρματα, έφτασε σε μία ακόμη ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο λόγω της αστοχίας αλλά και της καλής ανασταλτικής λειτουργίας του Απόλλων, οι παίκτες ήταν νευρικοί και δεν κατάφεραν (παρά τις προσπάθειες) να βρουν δίχτυα.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος (όπως και σε αρκετά παιχνίδια φέτος), τα πόδια των “πρασίνων” λύθηκαν και με χαρακτηριστική ευκολία, ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε σε υψηλό σκορ χάρη και στο….δολοφονικό ένστικτο του Γιώργου Κίτσα.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας (έφτασε ήδη τα 16 γκολ) σημείωσε χατ-τρικ και είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να τελειώσει τη φάση, ειδικά όταν “χτίζεται” μια καλή επιθετική alexandriamou_trikala0004δραστηριότητα από τους χαφ. Το ίδιο έκανε και σήμερα, με δημιουργό κυρίως τον Γιώργο Ποτουρίδη, ο οποίος μάλιστα σημείωσε τα άλλα δύο γκολ της ομάδας.

Όπως αναφέραμε, το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί και πολλές δάφνες ποιότητας. Οι γηπεδούχοι (όπως ήταν φυσιολογικό) πίεσαν στα 3/4 του γηπέδου, έκλεψαν πολλές φορές τη μπάλα αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, είτε λόγω αμυντικής λειτουργίας των νεοφώτιστων, είτε λόγω δοκαριού (στο 36′ ο Κίτσας) είτε λόγω κακών τελειωμάτων.

Από το 52′ όμως και έπειτα, τα γκολ έπεφταν…βροχή, αρχής γενομένης από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ποτουρίδη, το οποίο κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Κουκουράκης. Στη φάση αυτή μάλιστα, ο νεαρός παίκτης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Κίτσα και στην προσπάθεια του να σουτάρει, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλων, στο 59′ ήταν η σειρά του Κίτσα να χριστεί σκόρερ, με ωραίο ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή, κάτι που επανέλαβε και στο 66′, “γράφοντας” το 3-0.

Στο 84′ ο Ποτουρίδης πήρε τη σκυτάλη και με διαγώνιο σουτ έστειλε για 4η φορά στα δίχτυα, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κίτσας στο 89΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Ζωγράφου – Πατατούκα και “σπάσιμο” του τελευταίου στον σκόρερ.

Στα αρνητικά για τους γηπεδούχους, ο τραυματισμός του Σάββα Αθανασιάδη στο 19ο λεπτό, ο οποίος αποχώρησε με πόντους στην περιοχή του γόνατου και τη Δευτέρα θα διαπιστωθεί κατά πόσο είναι σοβαρός ή όχι.

13866611_711066849033090_147466251_n

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Παντριάς, Πετκάκης, Τασίδης, Αθανασιάδης Σ. (19′ λ.τ. Πατατούκας), Κιρκιλιανίδης (66′ Σούρλας Δ.), Ταταρίδης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Κουκουράκης (72′ Μητσιώτης), Κίτσας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Μποζίνης (81′ Γκαλαϊτσης), Ορφανίδης, Τρούπκος, Δημητρούσης, Μαγγίζης (73′ Γερμάνης), Ρόκο, Χρυσόπουλος (62′ Πήκος), Κουτρουλιάς, Τουλουμτζής, Σαρκατζής

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected