Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 1-2 (photos)

alexandriamo0u_spor050113

Ούτε στον Άραχο σταμάτησε το σερί του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”! 

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά έχει απαγορέψει στον εαυτό της να πατήσει φρένο και με την 7η νίκη σε 8 ματς, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου φιγουράρει για πρώτη φορά φέτος χωρίς συγκάτοικο.

Από την άλλη πλευρά, η Ποντιακή Νεολαία πάλεψε για τους βαθμούς, είχε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το αντίστοιχο ματς Κυπέλλου πριν δύο εβδομάδες, ωστόσο τα δοκάρια αλλά και ο Αντιφάκος, επέφεραν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα.

Η αναμέτρηση είχε δύο όψεις σήμερα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός αλλά και η εικόνα των δύο ομάδων δεν επέτρεψε στη δημιουργία φάσεων αλλά ούτε καν προϋποθέσεων στα αντίπαλα καρέ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος, επικεντρώθηκαν στο να κλείσουν καλά τους Καψάλη και Σπανό και γενικότερα δεν κινδύνεψαν σοβαρά.

Στο ίδιο διάστημα, ο ελλειπής ΓΑΣ (αγωνίστηκε χωρίς τους Μισαηλίδη, Χαραλαμπίδη και Αλέκο Οικονόμου) προσπάθησε να παίξει με τη μπάλα κάτω όπως συνηθίζει, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Γιαβάση.

alexandriamo0u_spor050138Στη μοναδική ουσιαστική φάση του πρώτου 45λεπτου σημειώθηκε και το πρώτο γκολ της συνάντησης. Ο δραστήριος Μπούφι έκανε την πάσα στο κέντρο της άμυνας των “μπλαουγκράνα” και ο Πόλυς Τόζογλου στην προσπάθεια του να αποσοβήσει την πάσα στον Σπανό που έβγαινε τετ-α-τετ, βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι κ. Κωστούλης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπανός, ο οποίος νίκησε τον Γιαβάση, σημειώνοντας παράλληλα το 8ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να θέλουν το γκολ και το επιδίωξαν ακόμη πιο έντονα μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Στο 61′ ο Μπόσκος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ποντιακής Νεολαίας, ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε δεόντως καθώς έφερε το ματς στα ίσια.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 63′ όταν η κεφαλιά του Φεζουλά, βρήκε το κάθετο δοκάρι του Αντιφάκου, ενώ 8 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπεκιαρίδη να σημαδέψει το δοκάρι, αυτή τη φορά με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αντιφάκου.

Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν αυτός που έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 77′, σε πολύ δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου από πλάγια θέση, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καψάλης έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν απέναντι από τον Γιαβάση, τον πρόλαβαν σωτήρια οι αμυντικοί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής όμως της Βέροιας έμελλε να είναι αυτός που για μια ακόμη φορά “έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά” και με προσωπική ενέργεια και επέλαση από δεξιά, αιφνιδίασε την αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ στο 84′ έδωσε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του και παράλληλα την ευκαιρία να βλέπει τους αντιπάλους από το…ρετιρέ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Τόζογλου Χ. (46′ Νικολόπουλος), Τόζογλου Π., Μπεκτάς, Μουράτι (70′ Ντιόπ), Φεζουλάς, Καϊρακλίδης, Μπεκιαρίδης, Αραμπατζής, Μπόσκος, Αργυρόπουλος

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Μποζίνης, Κατσουγιαννόπουλος, Κωστογλούδης (87′ Μισαηλίδης), Οικονόμου Χ., Μπούφι, Δημούλτσης, Σιδηρόπουλος, Σπανός (63′ Κουκουτσίδης), Καψάλης (90′ Κελέσμητος)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected