Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε Βασίλη Μάρκου ο Απόλλων Λάρισας

7f2cd38b7681e6e2ef83b5a7a5385264_LΤην τελευταία του χρονικά μεταγραφή ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Ο λόγος για τον 17χρονο Αλβανό μέσο Βασίλη Μάρκου, ο οποίος προέρχεται από τον Πιερικό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε πέντε ματς φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μπακ Βασίλη Μάρκου. Ο Μάρκου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πιερικό και είχε λάβει μέρος σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι τώρα.

Μάλιστα είχε παίξει και αντίπαλος του Απόλλωνα στην Φιλιππούπολη, στο νικηφόρο 3-0 της λαρισινής ομάδας πριν περίπου 20 ημέρες.

Ο Βασίλης Μάρκου πήγε στον Πιερικό από την Κ-20 της Α.Ε.Λ. όπου αγωνίζονταν την περίοδο 2015-16. Είναι 19 ετών και παίζει σαν δεξί μπακ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σαν στόπερ.

Το δελτίο του κατατέθηκε νομίμως την προηγούμενη Δευτέρα 31/10/16 και έχει ήδη εκδοθεί. Μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και στην αποστολή της ομάδας μας, για το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Είναι γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1997 στο Βαρθολομιό της Ηλείας και σπουδάζει παράλληλα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Λάρισας.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας και του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει μαζί μας, την καταξίωση του, στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected