Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Γιαννιτσών 1-0 (photos)

14956451_1416119135082991_3978294218241957846_n

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Τσαμαρδού στον πάγκο, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Γιαννιτσών και έφτασε τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει με ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης

27′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Βούλγαρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής στον Βασιλείου, ο οποίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0)

37′ Σέντρα του Γαβριηλίδη από δεξιά, κεφαλιά του Πετρίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

53′ Σουτ του Μωϋσίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

70′ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Παπαδόπουλος πάσαρε στον Πετρίδη, ο οποίος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

75′ Πάσα του Γιώργου Παπαδόπουλου στην πλάτη της άμυνας για τον Παρρά, ο τελευταίος ολομόναχος έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στη εξωτερική πλευρά των δικτύων.

77′ Μακρινό σουτ του Γιώργου Παπαδόπουλου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασιάδη.

79′ Αντεπίθεση με τον Πετρίδη για τον Απόλλωνα, ο έμπειρος μέσος βρέθηκε τετ τα τετ με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως απέκρουσε ενστικτωδώς ο Αναστασιάδης.

82′ Εκτέλεση κόρνερ του Τσίκου από δεξιά, ο Τσιρακίδης άφησε τη μπάλα να περάσει από το πρώτο δοκάρι, όμως ο Παρράς δεν κατάφερε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

85′ Σουτ του Ουρουμίδη από καλή θέση μέσα στη περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος Γ. (86′ Σερβετάς), Πετρίδης, Βασιλείου, Τσίκος, Βούλγαρης (55′ Παρράς), Μπουρδάνος (76′ Βαμβακίδης)

Εθνικός Γιαννιτσών: Αναστασιάδης, Πρέμτσης (76′ Γρηγοριάδης Γ.), Γρηγοριάδης Κ., Ροΐδης (46′ Τοπαλίδης), Γιόντης, Γκογκολούδης, Σαραντίδης (52′ Κηλίκης), Μπαμπαλής, Τσάλμας, Μωυσίδης, Ουρουμίδης.

δείτε φωτογραφίες στην ανάρτηση του Απόλλων στο facebook :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected