Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Νίκη Αγκαθιάς 1-0 (photos+vid)

alexandriamou_palaioxoril0002Παιχνίδι επιπέδου Α1 Ερασιτεχνικής παρακολούθησαν σήμερα (6/11) οι 500 περίπου φίλαθλοι που κατέκλυσαν τόσο την κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου Παλαιοχωρίου όσο και τα πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ο Άρης Παλαιοχωρίου, που επικράτησε με 1-0 της Νίκης Αγκαθιάς και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, εκτός της πρωτιάς που απολαμβάνει από σήμερα, διατήρησε ανέπαφη την εστία της για 8ο σερί παιχνίδι, μια πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση!

Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι”, παρά το γεγονός πως δέχτηκαν σχετικά νωρίς το γκολ, πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση αν δεν έπεφταν πάνω σε έναν εξαιρετικό Βασιλείου. Η ομάδα του Ηλία Παυλόπουλου υποχώρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ σήμερα είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και από νωρίς φάνηκε πως οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, θα έβλεπαν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου. Ο Άρης έδειξε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε πιο επίμονα το γκολ, το οποίο ήρθε στο 14ο λεπτό και αφού προηγουμένως ο Δημήτρης Βλάχος αστόχησε στο πέναλτι, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Δικαιόπουλος.

Στο κόρνερ που εκτελέστηκε αμέσως μετά, ο Πατρίκας πήδηξε πιο ψηλά από τον προσωπικό του αντίπαλο στο δεύτερο δοκάρι  και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Δικαιόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το τέρμα αυτό έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους, με τον Δημήτρη Πρίντζιο να ζητά από τους παίκτες του να πιέσουν στο χώρο του κέντρου, για να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.

Από το σημείο εκείνο όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έψαξαν την ισοφάριση. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις μέχρι το 60′ ο Βασιλείου είπε “όχι” στους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Άρης ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ειδικά με τους γρήγορους Γεωργίου και Βλάχο.

Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, αποτέλεσμα που έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων, που επέστρεψαν και πάλι στην κορυφή έπειτα από 8 αγωνιστικές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Τράντο.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Ατανάσοφ, Ταμπουράς (61′ Παντόπουλος), Χατζόπουλος, Πατρίκας,Τσάκαλος, Βλάχος, Γεωργίου, Πλέσκας, Καθρέπτης (90′ Γκίτσας), Χατζηδημητρίου (75′ Νατσικόπουλος)

Νίκη Αγκαθιάς : Διακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ζέρης, Λιακόπουλος (85′ Κοκοφτόπουλος), Βενιόπουλος, Γατόπουλος, Ματσούκας (72′ Ζησιόπουλος), Σαμψωνίδης, Νιάκας, Τσιουμτσιούδας, Αράπος (76′ Αποστολόπουλος)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected