Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Λαμία – Κισσαμικός 2-0

Χωρίς τίτλοΤην πρώτη του νίκη στη φετινή Football League πέτυχε ο ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 2ηςαγωνιστικής η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε του Κισσαμικού στο ΔΑΚ με 2-0. Τα γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχαν οι Αναστασιάδης στο 40’ και Ντουρμισάι στο 88’. Μελανό σημείο στο ματς ο τραυματισμός του Βάντερσον που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 44’. Περίπου 1500 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο ΔΑΚ.

Το φιλμ της αναμέτρησης από το starsports.gr

5′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουρμισάι για τη Λαμία, η μπάλα ψηλά άουτ.

16′ Σουτ του Κίκε Μπουλά μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

29′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσούκαλος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

36′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Κισσαμικό. Τη θέση του Κίκε Μπουλά πήρε ο Ποκόνγκ.

40′ ΓΚΟΛ! Σέντρα σουτ του Σπυρόπουλου, ο Λαζαρίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Όμο έπιασε την κεφαλιά, ο Λαζαρίζης απέκρουσε και ο Αναστασιάδης σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τη Λαμία.

44′ Αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία. Στη θέση του Βάντερσον πέρασε ο Καραγιάννης. Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί λίγο νωρίτερα (37’), μετά από μαρκάρισμα του Παντελάκη.

48′ Μακρινή μπαλιά του Μπλάζιτς, ο Καραγιάννης βγήκε τετ α τετ με το Λαζαρίδη, σούταρε, με τον γκολκίπερ του Κισσαμικού να αποκρούει σε κόρνερ.

50′ O Tσούκαλος έκανε το γύρισμα, ο Βασιλόγιαννης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει σε κόρνερ.

67′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τη Λαμία, ο Όμο έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

88′ ΓΚΟΛ! Ο Ντουρμισάι βγήκε τετ α τετ με το Λαζαρίδη που ήταν έξω από την εστία του, τον πέρασε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τη Λαμία (2-0).

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Βαλιός (46’ Κοτσώνης), Όμο, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον (44’ Καραγιάννης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρέλλας, Παντελάκης, Γκούμας, Σεληνιωτάκης (46’ Ενγκουέμ), Τιάγκο, Μάντζης, Θέος (75’ Μίλιτς), Κίκε Μπουλά (36’ Ποκονγκ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected