Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού 1-1

alexandriamou_a.e_22.10.160031Τρία ματς αήττητο το Μακροχώρι αλλά καθηλωμένο στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο μέρος και έχασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Πέγιου στο 53′ και χάρη στην εμπειρία των παικτών του, πρόσθεσε έναν ακόμη βαθμό στο… σακούλι.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και ελάχιστα θύμισε το ματς Κυπέλλου για τη δεύτερη αγωνιστική του θεσμού. Μπροστά σε 100 περίπου θεατές, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με πρόθεση να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, πίεσαν για το 1-0.

Το τέρμα που ζήτησαν οι γηπεδούχοι ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και συγκεκριμένα από τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δέχτηκε την ασίστ του Γιώργου Τσακαλίδη και με πλασέ μέσα από την περιοχή, άνοιξκε το σκορ για την ομάδα του.

alexandriamou_TRIKALA1540003Με το 1-0 υπέρ της, η ομάδα του Μακροχωρίου έδωσε περισσότερο χώρο στους “κυανόλευκους”, τον οποίο όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο τέταρτο περίπου που απέμενε μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πέγιος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι κ. Καραντώνη, ο οποίος έκρινε πως ο αμυντικός του Μακροχωρίου ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Ατρομήτου και έτσι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν σταδιακά να πιέζουν, ο Σταύρος Κωστογλίδης πέρασε και τον Παγγούρα ως δεύτερο φορ και στο 64′, μετά από σέντρα ακριβείας του Λιλιόπουλου και ωραία κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τσιμπρή, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 79′ το Μακροχώρι ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τάσου Τσακαλίδη μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ρέφερι της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φωτόπουλος, Φιλιππίδης, Πέγιος, Νικόπουλος, Σταματίου, Τσακαλίδης Γ., Πήκος (83′ Τσακελίδης), Βύζας (65′ Γκιουλέκας), Τσακαλίδης Τ., Παπακωνσταντίνου (76′ Ασλανίδης)

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Παγγούρας, Μουρατίδης, Δαλήγγαρος, Δημητριάδης, Κωστογλίδης, Σερασκιέρης, Λιλιόπουλος, Αρβανιτίδης (71′ Βοργιατζίδης), Ζερδαλής, Γκιάλπης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected