Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0

CwmeWJ4WQAAwA1kΣ’ένα σαρωτικό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ και ουσιαστικά καθάρισε απ’τα πρώτα 45′ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική.

Δύο κεφαλιές-οβίδες των Μποτία-Ιντέγε και ένα γκολ του Ελιουνούσι σε μια εκπληκτική αντεπίθεση “σκόρπισαν” τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν με 3-0 τον αιώνιο αντίπαλο και αύξησαν σε επτά τους βαθμούς που τους χωρίζουν απ’την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, που δεν είδε τις επιλογές του να βγαίνουν στο χορτάρι. Μποτία, Μαρτίνς και Φορτούνης οι κορυφαίοι των θριαμβευτών, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο και Ιμπάρμπο οι μόνοι που στάθηκαν για τον Παναθηναϊκό, που έχασε πέναλτι στο 3-0.

περισσότερα για το ματς ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο (65′ Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία (71′ Βιάνα), Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε (90’+1 Καρντόσο).

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ζέκα (56′ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (46′ Χουλτ), Λέτο (74′ Ρινάλντι), Ιμπάρμπο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected