Κατηγορίες
Football League

Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός 1-3

Χωρίς τίτλοΣτις υψηλές θέσεις της Football League και, μάλιστα, με άκρως εντυπωσιακό τρόπο βρίσκεται ο Αχαρναϊκός μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το FL News, μία εβδομάδα μετά το 3-0 επί της Καλλονής, το συγκρότημα του Μίλος Κόστιτς «κέρασε» νέα 3άρα, αυτή τη φορά τον Πανελευσινιακό. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Ίσμαελ Ντούνγκα και τον Πολ Γουέρε, οι Μενιδιάτες επικράτησαν με 1-3 στην Ελευσίνα και δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία με το «καλημέρα».

Οι δύο Κενυάτες πήραν την ομάδα στις πλάτες τους. Μέσα σε ένα δίλεπτο (43’-45’) και πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ντούνγκα σκόραρε δις- το πρώτο από πάσα του Γουέρε- και έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ με τον Ρόκα (72’) και προσπάθησαν να πάρουν κάτι καλό. Μολονότι πάντως, ο Αχαρναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ψιάνου (88’), εντούτοις ένα λεπτό μετά ο Γουέρε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με άψογο πλασέ «κλείδωσε» το τρίποντο για τους πράσινους.

Όσον αφορά την ομάδα της Ελευσίνας, εκτός από το πρώτο 20λεπτο που μπήκε πολύ δυνατά, στην συνέχεια έδειξε κατώτερη των περιστάσεων και δικαιολογημένη υπέστη τη δεύτερη ήττα της.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (60’ Δημόπουλος), Ταμπάκης (50’ Κοτσαρίδης), Αγγελούδης (46’ Ιορδανίδης), Ναούμ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Ψιάνος, Παπατόλιος, Ντούνγκα, Γουερέ, Καραντασιάδης (77’ Χριστοφιλέας), Αναστασίου, Πλαβούκος (66’ Τζιώρας), Μουστάκης, Τζέφερσον (51’ Μαρής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected