Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-0

FOTO1Με ένα γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14′ μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια ο Πανιώνιος πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Δύο δοκάρια με Περέιρα και Κουλούρη ο “Δικέφαλος”, που για ένα ακόμα ματς έδειξε πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Mεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί του ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στα «τρίποντα» μετά από τρεις αγωνιστικές. Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν το δίδυμο των Ιρανών, Ανσαριφάρντ και Μασούντ σε πολύ καλή μέρα προϊόν της οποίας είναι το χρυσό γκολ στο 14’, μαζί όμως και μπόλικη τύχη. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια με Περέιρα (25’) και Κουλούρη (68’) και μερικές ακόμη μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να βάΛει ούτε ένα βαθμό στις αποσκευές του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε άριστα την κάκιστη παρουσία του ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντελώς χαμένοι, είχαν τεράστιο πρόβλημα να κρατήσουν μπάλα στα πόδια και τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, το οποίο παρά την προσπάθειά τους δεν μπόρεσε να το ανατρέψουν. Πάντως, ο ΠΑΟΚ έδειξε για μία ακόμη φορά ότι έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα και έλλειψη μερικών ακόμη παικτών της κλάσης του Μάτος.

περισσότερα για το ματς ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (86′ Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68′ Αντωνιάδης), Ανσαριφάρντ (81′ Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς (69′ Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Κάνιας, Χαρίσης (46′ Ροντρίγκες), Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (81′ Αθανασιάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected