Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 3-1 (photos)

alexandriamou_paok050011

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε με σκορ 3-1 του Αχιλλέα Νάουσας.

Με τη νίκη του αυτή ο “δικέφαλος” μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς, ωστόσο από σήμερα βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Γερμανός Σιαφαρίκας παραιτήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας άργησε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης και όταν άρχισε να ανεβάζει στροφές, είχε ήδη δεχτεί τρία τέρματα. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση, παρά μόνο να πετύχει ένα τέρμα στο 71ο λεπτό με σκόρερ τον Χριστόφορο Γιάτσο.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Ασλάνογλου βρήκε ωραία τον Χατζηστεφάνου στα αριστερά και ο υψηλόσωμος επιθετικός μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουμπουλέντρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 12′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ ένα μέτρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και στον άξονα, ο Ευγένης Κίτσας έκανε την κομπίνα με τον Χατζηστεφάνου και ο τελευταίος έστειλε με τεχνικό σουτ στο παραθυράκι της εστίας, όπου προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκρούσει με κεφαλιά ο Μπράτσης.

Στο 24′ ο Ευγένης Κίτσας μπήκε ωραία από δεξιά, πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Μπουμπουλέντρα, ο οποίος με τα ακροδάχτυλα αποσόβησε το τρίτο γκολ για τους “κυανόλευκους”.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές, πίεσε για το γκολ το οποίο ήρθε τελικά με ωραία ατομική προσπάθεια του Γιάτσου, ο οποίος δέχτηκε την παράλληλα πάσα του Κοσμά από αριστερά, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κούκλα και με κεφαλιά προ του Ευαγγελόπουλου, “έγραψε” το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια (στον αγώνα πέρασε και ο νεοαποκτηθέντας από την ΑΕ Χαρίεσσας, Παύλος Τσάλμας) με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτοι πίσω και τον ΠΑΟΚ να βγαίνει τουλάχιστον τρεις φορές “φάτσα” με το γκολ, χωρίς όμως να το πετυχαίνει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Σιούγγαρης, Κούκλας, Μπουκλάς Γ. (85′ Κίτσας Ν.), Μπουκλάς Α., Κίτσας Π., Ασλάνογλου, Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Ε. (89′ Πετσάκου), Κίτσας Κ. (58′ Καρατάσιος), Χατζηστεφάνου

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Καραμεταξάς, Γκέτσος, Σαμαράς Δ. (32’λ.τ. Δημητρίου), Μπράτσης, Στογιάννος Γ. (46′ Τσάλμας), Στογιάννος Ρ., Κοσμάς, Κακούδης (61′ Καϊσίδης), Τσαρτσίου, Γιάτσος.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected