Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αμβρακία Κωστακιών – Διαγόρας Σεβαστής 0-1

diagor-sev-11-c_mediumΤην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία έχει εντείνει το τελευταίο διάστημα η Αμβρακία Κωστακιών, όμως σήμερα όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά στις καθυστερήσεις γνώρισε την ήττα, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει το sportime24, μόνη παρηγοριά ότι και οι ομάδες που επίσης διεκδικούν την παραμονή τους δεν κέρδισαν και έτσι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί ακόμη πιο εντατικά.

Όσο για τους φιλοξενούμενους στο 94΄ ευτύχησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη όταν ο Τσαγκαράκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Συνθέσεις

Αμβρακία Κωστακιών (Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσος, Βασίλας (92′ Νικολαϊδης), Λύτος, Παπαρούνης, Βερλέκης, Παππάς (86′ Μπεζεβέγκης), Μπάκας (80′ Πέτσας), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Μπαλαδήμας.

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος): Αλισσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Κουντουριώτης, Δερμιτζόγλου (81′ Μυλωνάς), Τσαγκαράκης, Μπενίσκος, Βασιλίεβιτς (57′ Καράμπελας), Σαμανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected