Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ολυμπιακός Βόλου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 3-0 (photos)

DSC_5305Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με δύο γκολ του Φλίγκου στο δεύτερο ημίχρονο και ένα του Ιωαννίδη, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, νίκησε με 3-0 τους Μαύρους Αετούς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης πήραν τη νίκη, ωστόσο, μέχρι το 80′ το ματς ήταν ανοιχτό, όσο το σκορ παρέμενε στο 1-0. Με τη νίκη τους αυτή οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι. Ο Σταύρου έκανε κατά μέτωπο επίθεση, βρήκε χώρο ελεύθερο, μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πλάσαρε τον εξελθόντα Γιδόπουλο, με τη μπάλα να χτυπά στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γιδόπουλου και από κοντά ο Ντα Κόστα δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο τέταρτο ο Ολυμπιακός είχε άλλες τρεις καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στο 12′ σε σέντρα σουτ του Μπρίτος, δεν μπόρεσε ο Φλίγκος εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για να χαθεί η ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους». Στο ίδιο λεπτό, ο Ντα Κόστα εκετέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, με τον Γιδόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορούν να έχουν μια καλή τελική πάσα για να έρθει το γκολ. Στο 21′ σε φάση διαρκείας ο Δωματάς έγινι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, σούταρε έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να βρίσκει τη μπάλα και να καταλήγει κόρνερ.

DSC_5345Μετά το 25′ οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν, και είχαν δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι σε διάστημα τριών λεπτών. Συγκεκριμένα, στο 29′ ο Σκόνδρας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη.

Στο 31′ μετά από λάθος γύρισμα του Κωστόπουλου, ο Γόρδιος έφυγε στην επίθεση, με τον Κατσούλη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία το σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής των Μαύρων Αετών.

Και ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει… βαλτώσει, ήρθε το γκολ στο 40′ από τον Βασίλη Ιωαννίδη. Ο Μπρίτος σούταρε από πλάγια θέση, ο Γιδόπουλος απέκρουσε και ο Ιωαννίδης εξ επαφής μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με αντεπιθέσεις. Πάντως μέχρι το 60′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν δημιούργησαν κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο 57′ ο Στουρνάρας σούταρε για να μπλοκάρει ο Γιδόπουλος, ενώ στο 58′ οι Μαύροι Αετοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Ο Γόρδιος σούταρε με δύναμη, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη.

Με την είσοδο στο παιχνίδι των Πότσι και Αναστασίου, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος και πιο επιθετικός, για να σημειώσει στη συνέχεια δύο τέρματα, ενώ χάθηκαν και ορισμένες καλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο 61′ σουτ του Δωματά μπλόκαρε εύκολα ο Γιδόπουλος, ενώ στο 72′ συνδυάστηκαν Αναστασίου, Ιωαννίδης, παράλληλη σέντρα του τελευταίου μέσα στην περιοχή, ο Δωματάς σούταρε για να μπλοκάρει τη μπάλα ο Γιδόπουλος.

Στο 77′ ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει γκολ. Σε σέντρα του Φλίγκου, ο Σταύρου πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή με τη μπάλα να περνά άουτ.

Τελικά, στο 80′ έγινε το 2-0 και έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος, Κώστας Φλίγκος, Ο Ιωάννιδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο αμαρκάριστος Φλίγκος με πλασέ έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 85′, ο Φλίγκος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Στουράρα από τα δεξιά, για να πετύχει το 3-0 και το δέκατο προσωπικό το τέρμα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Σταύρου, Οικονόμου, Δωματάς, Μπρίτος (66′ Αναστασίου), Ντα Κόστα (59′ Πότσι), Φλίγκος (86′ Ευθυμιάδης)

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Γιδόπουλος, Νάκου, Νασιάκος, Καραστέργιος (88′ Στάμος), Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Αετόπουλος, Γόρδιος, Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Τεντολούρης (78′ Ευθυμίου)

περισσότερες φωτογραφίες στο goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected