Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Άγιος Ιερόθεος – Ερμής Ζωνιανών 3-4 (vid)

1561705Εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε Άγιο Ιερόθεο και Ερμή Ζωνιανών, με το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη να επιστρέφει στις νίκες κερδίζοντας με 3-4 εκτός έδρας και με τη νίκη αυτή διατηρήθηκαν στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Φαμπίνιο-Τοπούζης με τον τελευταίο να σημειώνει ακόμα δύο γκολ φτάνοντας συνολικά τα επτά με τη φανέλα του Ερμή.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, στο πρώτο ημίχρονο, ο Άγιος Ιερόθεος έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα και μόλις στο πρώτο λεπτό απείλησε με τον Γκουτσούλα, όμως το σουτ του από κοντά ήταν άστοχο. Στο 17’ ο Μανδύλης προειδοποίησε εκ νέου τον Κόλλια με απευθείας εκτέλεση φάουλ η οποία όμως πέρασε άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θανόπουλου, ο Δάρρας με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια ο Ερμής κατάφερε να ισορροπήσει αλλά και να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού στη συνέχεια, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ο Φαμπίνιο «ανάγκασε» τον Ρούμπη σε μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 32’ ο Βασίλης Πλουσής με πλασέ από κοντά ισοφάρισε για τους Ζωνιανούς. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Φαμπίνιο έδωσε στον Πασιαλή και αυτός «σήκωσε» κεφάλι βρίσκοντας όμορφα στο δεύτερο δοκάρι τον Τοπούζη που δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-2!

Στην επανάληψη, ο Άγιος Ιερόθεος μπήκε πιο δυνατά, είχε την κατοχή όμως το παιχνίδι του ήταν ανούσιο καθώς δεν μπορούσε να βρει κενά στην άμυνα του Ερμή που διαχειριζόταν το υπέρ του σκορ και “έψαχνε” μέσω αντεπιθέσεων ακόμα ένα γκολ όπως έγινε στο 52′ με τον Τοπούζη να κάνει το 1-3. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, ο Άγιος Ιερόθεος είχε την κατοχή αλλά ο Ερμής το γκολ στο 76′ με τον Σκουτέλη να βρίσκει τον Δομήνικο Πλουσή που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-4!

Ο Ερμής Ζωνιανών μετά το 1-4 με το οποίο “σφράγισε” τη νίκη, “έσβησε” τις μηχανές. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τη κατοχή και έψαχναν το γκολ που θα μετρίαζε τις εντυπώσεις και το πέτυχαν στο 86′ μετά από προσπάθεια και σουτ του Πανούση που έκανε το 2-4, ενώ το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίχτης.

Άγιος Ιερόθεος: Ρούμπης, Μπιρμπίλης(46’ Πολίτης), Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας(71’ Κετσετζόγλου), Γούλας, Γκούτσουλας, Καραμέρης(68’ Μιζάμης), Πανούσης, Θανόπουλος, Σαγανάς

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Πουλάκης, Πασιαλής(61’ Σκουτέλης), Φαμπίνιο(84’ Γιακουμάκης), Τοπούζης, Ανωγειανάκης(69’ Πλουσής Δ.), Πλουσής Β.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected