Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ηλυσιακός – Εργοτέλης 1-2 (vid)

ÇËÕÓÉÁÊÏÓ - ÅÑÃÏÔÅËÇÓ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2016-2017)Χάρις το τέρμα του Τσουμάγκα στο 95′ ο Εργοτέλης πήρε σημαντική νίκη επί του Ηλυσιακού, επικρατώντας με 1-2 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από το πέρας της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport, από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι “κιτρινόμαυροι” ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν για πρώτη φορά με τον Δημήτρη στο 4′, η κεφαλιά του οποίου, έπειτα από το κόρνερ του Λεάλ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κοντοπίδη.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα γρήγορο τέρμα και παρότι δεν κατάφεραν να το πετύχουν με την κεφαλιά του Λεάλ στο 22′, ο Κατσικοκέρης, στο 25′ εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Πόι και με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Κοντοπίδη για το 0-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα, με το οποίο θα “κλείδωναν” τη νίκη, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ να περνάει λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων στο 48′, ενώ στο 51′ το σουτ του Κατσικοκέρη είχε την ίδια κατάληξη.

Έπειτα από αυτές τις δύο καλές στιγμές ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν τα πιέσουν για την ισοφάριση και τους “κιτρινόμαυρους” να αρέσκονται σε έναν αμυντικό ρόλο, χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=_pwV7pOBp2U

GREEK HIGHLIGHTS

Όλα αυτά μέχρι το 77′, όταν και ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Ηλυσιακό στο παιχνίδι, με τον Ιωάννου να εκμεταλλεύεται την πολύ όμορφη σέντρα του Στρίγγα, με τον έμπειρο επιθετικό των γηπεδούχων να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά οι “κιτρινόμαυροι” πίεσαν ασφυκτικά,  με την κεφαλιά του Μισέλ να περνάει λίγο έξω στο 80′, ενώ στο 85′ το πολύ όμορφο σουτ του Τσουμάγκα δε βρήκε εστία.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι να έληγε ισόπαλο ήρθε η λύτρωση με τον Τσουμάγκα. Στο 94′ ο Λεάλ εκτέλεσε το φάουλ, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοντοπίδη, στην επαναφορά ο Καϊμακαμούδης με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά ο Κοντοπίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης και έπειτα από το κόρνερ, ο Ρουσάκης με κεφαλιά – πάσα, βρήκε τον Τσουμάγκα ο οποίος από κοντά λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντοπίδη.

Συνθέσεις

Ηλυσιακός: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Σαμιώτης, Κωνσταντόπουλος, Τσινιάς (46′ Στρίγγας), Κουντου, Ιωάννου, Βουτσιώτης (54′ Θαναηλάκης), Μάλτσι (87′ Παϊκόπουλος).

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Καρράς (84′ Καϊμακαμούδης), Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Ρουσάκης, Μισέλ, Πόι, Καλέ (58′ Κοιλιάρας), Λεάλ, Κατσικοκέρης (73′ Βογιατζής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected