Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
ΕΠΣ Πέλλας

Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου – Δόξα Μαυροβουνίου 1-1

thumbnail_dsc06583Σε τοπικό ντέρμπι όπως ήταν αναμενόμενο εξελίχθηκε ο Κυριακάτικος αγώνας της Α1 όπου ο Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου μοιράστηκε τους βαθμούς της ισοπαλίας με την ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου.

Οι δυο ομάδες που είχαν “ανοιχτούς” λογαριασμούς από το περσινό πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκαν στα μπαράζ για να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, ενώ παράλληλα και πολλοί παίκτες του Αρσενίου μετακόμισαν στην ομάδα του Μαυροβουνίου. Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρχε έντονη ψυχολογία η όποια ήταν διάχυτη στον αγώνα όπου υπήρχαν πολλές μονομαχίες και δυνατές συγκρούσεις και μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Σίμου Προδρομίδη ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς με εύστοχο χτύπημα του Γιώργου Μουρουζίδη στο 10 το οποίο κέρδισε και ο ίδιος. Στην επανάληψη όμως με φανερά σημάδια κούρασης κλείστηκαν στην περιοχή τους με αποτέλεσμα να αφήσουν χώρο στους γηπεδούχους να αντεπιτεθούν και να μετατρέψουν σε γκολ ένα από τα πολλά στημένα φάουλ που έδωσε υπέρ τους ο ρέφερι Θεολόγου στο 83′ με τον Παύλο Γεωργιάδη να εκμεταλλεύεται άριστα την σύγχυση στα καρέ του Μαυροβουνίου και αν ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Γκολ Θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ο Μάκης Καρυπίδης για τους γηπεδούχους στο 32′ και ο Παπανικολάου και ο Νάτσης στο 80′ και στο 85′ αντίστοιχα για το Μαυροβούνι.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου : Καϊσίδης, Καρυπίδης Μ., Γάτσος (80′ Μιχαηλίδης), Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ιγνατιάδης, Σασαρίδης, Γιαννέλης, Αργυρόπουλος, Καραφουλίδης (89′ Γκοτζαμανίδης) Τσαούσης, Κωνσταντάκος

Δόξα Μαυροβουνίου: Κάμπαλης, Κατιρτζόγλου, Νάτσης, Λέσι, Φανιάδης; Χαραλαμπίδης, Μουρουζίδης, Αντωνιάδης (65′ Τουρατζίδης), Παπανικολάου; Μουρατίδης (70′ Ελέζι), Ζαχαριάδης.

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected