Κατηγορίες
Διάφορα

Ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών Κοζάνης με θέμα το Παιδικό ποδόσφαιρο (photos)

DSC05528-620x330Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ν. Κοζάνης διοργάνωσε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας ημερίδα με θέμα :

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Σκοπός της ημερίδας ήταν η επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας, καθώς και όσων εμπλέκονται στην προπονητική διαδικασία των αναπτυξιακών ηλικιών, όπως διοικητικοί παράγοντες και γονείς.

Τα θέματα που διαπραγματεύτηκαν ήταν πολύ ενδιαφέροντα, και είχαν σχέση τόσο με την ψυχολογία και την αποκατάσταση των νεαρών αθλητών, αλλά κυρίως με τις προσδοκίες των γονέων από τα παιδιά τους, τους προπονητές, τις ακαδημίες, και τους ποδοσφαιρικούς διαμεσολαβητές (managers).

Αναλυτικά:

Το αρνητικό ήταν η πολύ μικρή γονέων όπως γίνεται και στις περισσότερες ημερίδες που γίνονται και έχουν θέμα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πέρα από αυτό η ημερίδα είχε πολύ ενδιαφέρον και ακούστηκαν πολλά και χρήσιμα για τους γονείς και τους προπονητές θέματα.

Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φώτης Φολτόπουλος που απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό καυτηριάζοντας και αυτός τη μικρή συμμετοχή γονέων καθώς και ο ταμίας της Σάββας .
Την ημερίδα άνοιξε ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Ν. Κοζάνης Γιώργος Παπακώστας.

Στην ημερίδα μίλησαν οι :

ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Αθλητικός Ψυχολόγος «Αυτοσυγκέντρωση: Μία ξεχωριστή ικανότητα»

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΔΩΡΑ: Δημοσιογράφος – Διαχειρίστρια αθλητικής ιστοσελίδας «Προσδοκίες γονέων»

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ : Εργοφυσιολόγος – Γυμναστής «Βελτίωση της αποκατάστασης μέσω της διατροφής»

Στο τέλος των εισηγήσεων ακολούθησε στρογγυλή τράπεζα όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να συζητήσουν και διαπραγματευθούν θέματα ενδιαφέροντος τους.

Την ημερίδα παρουσίασε ο δημοσιογράφος του Πτολεμαίου και Παλμού Θεόφιλος Ηλιάδης

περισσότερες φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected