Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Οι 20 διαιτητές που “κόβονται” από τους πίνακες!

ref-sreiΆμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αύριο αναμένεται να είναι έτοιμοι οι νέοι πίνακες διαιτησίας. Η τριμελής επιτροπή της ΚΕΔ είχε κάνει μια προεργασία επί του θέματος και φαίνεται πως οι διαδικασίες επισπεύδονται μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τους πίνακες τελειώνουν οι τρεις διαιτητές που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή οι Δημητρόπουλος, Σπάθας και Γιάχος.

Εκτός όμως από αυτούς, στη λίστα με τα ονόματα που αποχωρούν βρίσκονται και άλλοι… χιλιοτραγουδισμένοι της ελληνικής διαιτησίας, όπως οι Παππάς, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Βοσκάκης.

Συνολικά τουλάχιστον 20 διαιτητές «κόβονται» από τους νέους πίνακες, ανάμεσά τους πολύ γνωστά ονόματα και αρκετοί βοηθοί που έχουν προκαλέσει το πανελλήνιο με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους. Θα πρέπει πάντως να ξεκαθαριστεί πως από την πλευρά των τριών μελών της ΚΕΔ (Μπίκας, Καλύβας, Τσαχειλίδης) δεν επιβεβαιώνεται πως έχει δοθεί ΓΡΑΠΤΩΣ στην Επιτροπή Εξομάλυνσης η λίστα των κομμένων.

Με αυτόν τον τρόπο πάντως, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θέλει να περάσει με τον πιο τρανταχτό τρόπο ένα ξεκάθαρο μήνυμα εν μέσω των επιθέσεων και των εκφοβισμών: Ότι η τρομοκρατία δεν μπορεί και δεν πρόκειται να νικήσει την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected