Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ουαλία – Ελλάδα 0-2

7b177b80-b619-42c5-9843-0d449a946488_1Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε η Εθνική Νέων τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά του EURO 2017, καθώς στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου επικράτησε 2-0 της διοργανώτριας Ουαλίας.

Η Εθνική μας ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα στατιστικά του ματς, καθώς οι Έλληνες διεθνείς δημιούργησαν συνολικά έντεκα ευκαιρίες για γκολ, τέσσερις εκ των οποίων εντός εστίας, έναντι μόλις μίας των Ουαλών.

Το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε οι Μίγγος στο 59΄, ενώ με ασίστ του ίδιου παίκτη ο Νικολάου διαμόρφωσε στο 78΄ το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Βούλγαρος διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάιλο Στογιάνοβ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Λημνιό, Κατράνη και Λούις.

Συνθέσεις

Ουαλία: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, ΝταΣίλβα, Έβανς Τ. (76΄ Λούις), Αμπαντού, Πουλ, Γούντμπερν (90΄ Χάρινγκτον), Σμιθ, Ρόμπερτς, Χάρις, Έβανς Κ. (46΄ Μπρόουντχεντ).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90΄ Παυλίδης), Σταθόπουλος (69΄ Σαμπανίδης), Βρουσάι (78΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τόσο από την προσπάθεια των παιδιών, όσο και από το αποτέλεσμα, που δικαιώνει απόλυτα τη σημερινή μας προσπάθεια. Ήταν μια σημαντική νίκη, καθώς ήταν η πρεμιέρα μας σε αυτό το προκριματικό τουρνουά. Στόχος μας ήταν και παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Φυσικά, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο κρίσιμο αγώνα με το Λουξεμβούργο » ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected