Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-2

15086219_10207983214598348_349640118_n

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν αυτός που υποχρέωσε τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, εξαιρετικά διαβασμένη σήμερα και με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο στο παιχνίδι της, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με “συγκάτοικο” την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Μπροστά σε 300 και πλέον θεατές, που αψήφισαν τη βροχή, οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους σερί και για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφεραν να φύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο. Η απουσία του Μάκη Σπανού φάνηκε τελικώς καταλυτική, καθώς ο έμπειρος επιθετικός είναι από τους συνδετικούς κρίκους του φετινού ΓΑΣ, ενώ την ίδια ώρα με προβλήματα τραυματισμού αγωνίστηκε ο Μάκης Μισαηλίδης, ο οποίος “έσφιξε” τα δόντια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά και την αποτελεσματικότητα στην επιθετική της δραστηριότητα. Ένα ακόμη “κλειδί” της επιτυχίας ήταν το ότι κράτησαν τον ΓΑΣ μακριά από το γκολ, κάτι που κατάφερε μόνο η ΑΕ Χαρίεσσας τη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι “πράσινοι” είχαν τέσσερις καλές στιγμές στα καρέ του Αντιφάκου, ο οποίος ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι από τους διακριθέντες της ομάδας του. Στην πρώτη ο 15060426_10207983215758377_1596165109_oΖωγράφος, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο πορτιέρο του ΓΑΣ, στη δεύτερη ο Κίτσας έκανε την κεφαλιά που επίσης απέκρουσε ο Αντιφάκος, στη συνέχεια ο Ποτουρίδης δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά το σουτ κατέληξε άουτ και λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Ζωγράφος με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Αντιφάκο.

Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι είχαν δύο επίσης πολύ καλές στιγμές, αρχικά μετά τη σέντρα του Καψάλη και την απόκρουση του Τασίδη προς τα πίσω που αποσόβησε ο Ιωακειμίδης και στη συνέχεια με τον Τάσο Καψάλη, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και του σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ που έψαχνε ο Μέγας Αλέξανδρος ήρθε στο 40ο δευτερόλεπτο του δευτέρου μέρους. Ο Κουκουράκης είδε τον Ζωγράφο στην πλάτη της άμυνας του ΓΑΣ και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του υψηλόσωμου χαφ στο πρωτάθλημα.

Το γκολ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους (ειδικά και στο χρονικό σημείο που το δέχτηκαν) και προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, αλλά βρήκαν απέναντι μια καλά οργανωμένη άμυνα που κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το 69′.

Στο λεπτό εκείνο το παιχνίδι ουσιαστικά έλαβε τέλος, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δεύτερο τέρμα, με σκόρερ τον Κίτσα και δημιουργό τον Ζωγράφο. Ο επιθετικός των “πρασίνων” σκοράρει κατά ριπάς καθώς έφτασε αισίως τα 17 στο πρωτάθλημα!

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Κουκουράκη και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, βρήκε την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου να πανηγυρίζει την 8η φετινή της νίκη

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Μισαηλίδης (89′ Κουκουτσίδης), Χαραλαμπίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Οικονόμου Χ., Κελέσμητος (85′ Κωστογλούδης), Μποζίνης, Δημούλτσης, Σιδηρόπουλος, Μπούφι, Καψάλης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Παντριάς, Πετκάκης, Τασίδης, Κιρκιλιανίδης (89′ Μηνούδης Χ.), Ταταρίδης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης (77′ Αθανασιάδης Η.), Κουκουράκης, Κίτσας, Σούρλας Δ. (59′ Νασούφι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected