Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μέσης 4-0 (photos+vid)

alexandriamou_palaioxori_mesh0011

Μια ακόμη ουσιαστική με μεστή εμφάνιση από τον Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε με 4-0 του Φίλιππου Μέσης και έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, διατήρησε το μηδέν παθητικό στην άμυνα της, μια πραγματικά εξαιρετική επίδοση μετά από 9 αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού, ωστόσο δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην πίεση των γηπεδούχων.

Το πρώτο γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 19′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καθρέπτη από δεξιά, οι αμυντικού του Φίλιππου δεν εκτίμησαν σωστά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πάτρα, που αιφνιδιάστηκε.

Στο 23′ ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάχου, το οποίο κέρδισε ο Γεωργίου σε ανατροπή του από τον Καρατάσιο.

δείτε στο βίντεο του alexandriamou.gr τα δύο πρώτα γκολ των “κιτρινόμαυρων”

Στα επόμενα 20 περίπου λεπτά του πρώτου μέρους, ο Άρης είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με τους Πλέσκα και Γεωργίου, ενώ ο Φίλιππος έφτασε κοντά στο γκολ αλλά στο τετ-α-τετ ο Ραφαήλ Πάτρας έστειλε τη μπάλα πάνω στον Βασιλείου που μπλόκαρε εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58΄ο Βασιλείου γύρισε ωραία το σώμα του και το αριστερό σουτ που έπιασε πέρασε ελάχιστα άουτ, σε μια καλή στιγμή για τον Φίλιππο ώστε να μειώσει το σκορ.

Στο 73′ ο Άρης “σφράγισε” τη σημερινή νίκη του χάρη στο τέρμα του Καθρέπτη, ο οποίος με πρόλαβε την άξοδο του Πάτρα και με ψηλοκρεμαστό σουτ “έγραψε” το 3-0.

Στο 79′ ο Γιάννου εκτέλεσε ωραία το φάουλ από τον άξονα και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βασιλείου ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με εξαιρετικό τρόπο ο Χρυσάφης (που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο πριν) με εντυπωσιακό βολέ από τα δεξιά και ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα το δεξί δοκάρι του Πάτρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Ατανάσοφ, Γκίτσας (62′ Νατσικόπουλος), Χατζόπουλος, Πατρίκας, Παντόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Πλέσκας, Καθρέπτης (82′ Χρυσάφης), Γεωργίου (73′ Σωτηράκης).

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Πάτρας Κ., Μυλωνάς, Γιάννου, Αραμπατζής (46′ Γιαννόπουλος), Πάτρας Ρ. (86′ Μπαλτζής Β.), Καρατάσιος, Νούρης, Βασιλείου, Καμπούρης (46′ Χασάν), Τσακίρης.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected