Κατηγορίες

Η δημοσκόπηση του SportsUp για την παρουσία ιατρών-νοσηλευτών στα ματς της ΕΠΣ Ημαθίας

0cf45d259c80991f51ae83d6e6f67519_xl-620x329

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι φίλες και φίλοι και το χθεσινό παρ ολίγο τραγικό γεγονός στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοκάστρου, ήρθε να μας υπενθυμίσει για ακόμη μία φορά πως δεν νοείται να διεξάγεται παιχνίδι χωρίς την παρουσία ενός ανθρώπου με τις στοιχειώδεις γνώσεις πρώτων βοηθειών. 

Μπορεί και πάλι να σταθήκαμε τυχεροί καθώς ο ρέφερι κ. Παπαδάκης γνώριζε τι έπρεπε να κάνει (νοσηλευτής γαρ), ωστόσο δεν γίνεται κάθε φορά να επικαλούμεθα την τύχη και να κάνουμε δεήσεις στο Θεό.

Ήρθε η ώρα για αποφάσεις και όχι ευχολόγια… Καλές οι εκλογές, καλές οι δημόσιες σχέσεις, οι αγώνες όμως παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί διακινδυνεύονται ζωές. Όποια διοίκηση κι αν είναι, όποιος κι αν αναλάβει, το ζήτημα των ιατρών – νοσηλευτών στους αγώνες πρέπει να είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη.

Το SportsUp δίνει το βήμα στους αναγνώστες και τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία καλείστε να επιλέξετε με ποιον τρόπο θα πρέπει να λυθεί το συγκεκριμένα (πολύ σοβαρό) ζήτημα.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 16/11 και ώρα 20.00 και αμέσως μετά θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζεται πως δεν μπορείτε να ψηφίσετε δύο και περισσότερες φορές από την ίδια IP (διεύθυνση).

Το ερώτημα :

Με ποιον τρόπο πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΗ λύση στο θέμα της παρουσίας ιατρών – νοσηλευτών στα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας;

Απαντήσεις :

1. Αναμονή για σχετική απόφαση από την ΕΠΣ Ημαθίας

2. Πρωτοβουλία των ομάδων που θα αναλάβουν και τα έξοδα

3. Κοινή απόφαση των σωματείων για “πάγωμα” της αγωνιστικής δράσης μέχρις ότου να λυθεί το ζήτημα

4. Απεργία – στάση των ποδοσφαιριστών ως μέτρο πίεσης

5. Άλλο

για να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected