Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Μαυροβουνίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1 (photos)

aaΤην εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου που αντιμετώπισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άλλοτε κραταιά ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να κερδίσουν, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που εξελίχτηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά του.

Το πρώτο μέρος δεν φανέρωνε σε καμία περίπτωση την εξέλιξη που επιφύλασσε το δεύτερο ημίχρονο για τις δυο ομάδες. Παίζοντας σε ρυθμό ρελαντί, το πρώτο 45λεπτο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό, με εξαίρεση μια αξιόλογη ευκαιρία στο 43′ στην κεφαλιά του Χαραβιτίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα.

Στο 52′ ο Μουρουζίδης έβγαλε ωραία πάσα στον Νάτση, η κεφάλια του τελευταίου όμως κατέληξε μόλις άουτ. Στο 70′ ο Κοκκινίδης εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στα καρέ της Δόξας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά τη νεανική ομάδα της Αναγέννησης.

Χωρίς τίτλοΟι γηπεδούχοι του Σίμου Προδρομμίδη αφυπνίστηκαν από το εις βάρος τους τέρμα και έκλεισαν τους αντίπαλους στην περιοχή τους. Στο 74′ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Στέφανου Παπανικολάου ενώ στο 80′ ο Βασίλης Νάτσης, που ήταν εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης μέσα σε αποθέωση.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε ένα λεπτό πριν το σφύριγμα της λήξης. Ο πολύ καλός σήμερα Σπύρος Φανιάδης με κεφάλια πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της Δόξας.

Μια Δόξα, που παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, έχει πολύ δυνατή έδρα και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα αφού 300 και πάνω οπαδοί βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Η νεανική ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αποδεικνύοντας ότι η διαθέτει πολύ ταλέντο και άδικα βρίσκεται χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου (Σίμος Προδρομμίδης) : Κάμπαλης, Κατιρτζόγλου, Νάτσης, Φανιάδης; Αντωνιάδης, Αντωνιάδης, Μουρατίδης (30′ Παπανικολάου), Ελέζι, Φωτιάς; Τουρατζίδης, Ζαχαριάδης, Μουρουζίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλάξανδρος Κουτσάκης) : Τομπουλίδης, Ζαφειρίου, Αλεξανδρίδης (82′ Τερζής), Ξανθόπουλος, Χαραβιτίδης; Ζαφειρίου, Εφραιμίδης, Γεωργίας, Κάρτζιος (87′ Γιουβάνογλου), Λαζαρίδης, (70′ Κοκκινίδης), Κυζιρίδης.

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected