Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Νίκη Πολυγύρου 75-65

f269038fa4534045b59925e7d5e023e1_LΜε 75-65 κέρδισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας την αντίστοιχη του ΑΟ Πολυγύρου σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κατάφερε σε πολλά σημεία να πάρει διαφορά ακόμη και +12 αλλά η αξιόμαχη ομάδα του Παπαδόπουλου μπόρεσε και κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι.

Δυο λεπτό πριν από το τέλος ο Πολύγυρος ενώ έχανε με 61-51 (36) με εξαιρετικές προσπάθειες μείωσε σε 65-63 (38′). Οι παίκτες του Γκίμα διατήρησαν την ψυχραιμία τους και παίζοντας καλή άμυνα στο τέλος πήραν την πολύτιμη νίκη.

Διαιτητές :   Μαντήλας και Κοϊμτζόγλου.

Δεκάλεπτα : 19-14, 37-30, 50-51, 75-65

Φίλιππος (Γκίμας – Μπλατσιώτης) : Paros 3(1), Τσούκας 9(2), Τσιμίδης, Βάλλιος 5(1), Παπαδόπουλος Νίκος 7, Γεωργιάδης 3, Κοθράς 24(1), Σιόλογκας 14(1), Θεοδωρίδης 8, Σταυριανίδης 2, Τσεσμετζίδης

Νίκη Πολυγύρου (Παπαδόπουλος): Πιπιλιάρης 17, Ζαγορίτης, Πετρίδης 1, Παπασαραφιανός , Αράπης 14(2), Βούλγαρης, Χρηστίδης, Νησιώτης 12, Νούκαρης 6, Ακριτίδης 1, Μίκιτς.

eebad02b9c5415f9ba153e4096437663_L

Μετά τον αγώνα του Φιλίππου Βέροιας με τον ΑΟ Πολυγύρου οι δυο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Α. Παπαδόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν :

Α. Παπαδόπουλος  «Η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε πολλά κενά στην απόδοση μας. Και σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, δύσκολο για να κερδίσεις πρέπει να έχεις πολύ καλή συγκέντρωση αλλά και απόδοση για 40 λεπτά και όχι λιγότερο. Αυτό το πληρώσαμε και η ομάδα της Βέροιας πήρε μια νίκη στο τέλος. Εμείς ήμασταν και άτυχοι στην προτελευταία φάση του παιχνιδιού με τον πλέιμεικερ να παθαίνει διάστρεμμα, δεχθήκαμε το τρίποντο το οποίο έστειλε την διαφορά στο +5. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας και καλή συνέχεια.»

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Πολυγύρου για την προσπάθεια που κάνουνε. Ξέραμε και παο τα παιχνίδι που είχαμε δει ότι διεκδικεί όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Το κακό αποτέλεσμα του είχαν στην έδρας τους την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πιερικό ίσως να βοήθησε και εμάς σε επίπεδο ψυχολογίας η οποία παίζει πάντα ρόλο. Πήραμε μια δίκαιη νίκη. Είχαμε προβλήματα καθ’ όλη την εβδομάδα με Κοθρά και Σταυριαννίδη με αποτέλεσμα η προπονήσεις να μην γίνονται σωστά. Δεν υπάρχουν περιθώρια να πανηγυρίσουμε. Συνεχίζουμε να είμαστε -1 και πέρα της θετικής ψυχολογίας και της νίκης δεν αποκτάμε κάποιο πλεονέκτημα σε αυτόν τον μαραθώνιο. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια που κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν.

Λέω λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Επομένως κάθε νίκη που κάνουμε είναι ΜΕΓΑΛΗ. Αν αυτό που πάμε να κάνουμε και θα το δούμε στο τέλος είναι ΑΘΛΟΣ. Το σύνθημα με το οποίο ξεκίνησε η ομάδα «Έχε πίστη και προχώρα…» είναι πρώτα για τον Ηλία Λαζό που είχε πίστη και προχώρησε αντί να πάει σπίτι του και στην συνέχεια για όλους εμάς προπονητές, παίκτες και διοικούσα επιτροπή. Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε στόχο. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι με το Πευκοχώρι»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected