Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μελίκης 3-1

14650699_10154649458989640_5285154685189011460_n

Νίκη – ανάσα για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που επικράτησε με 3-1 του Φίλιππου Μελίκης και έδωσε χαρά στους φιλάθλους του μετά από 6 παιχνίδια.

Η ομάδα των Μουρτζίλα – Νούσιου εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο σημερινό παιχνίδι και παρά τις 3(!) αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τη νίκη που τη χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο μετά το σερί των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και παράλληλα έχασαν την επαφή με τη δεύτερη θέση, με τη διαφορά να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος στο σημερινό παιχνίδι ήταν…όλα τα λεφτά! Στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ του αγώνα, οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές ενώ κάθε φάση στις δύο εστίες…μύριζε γκολ, σε ένα πραγματικά γεμάτο πρώτο μέρος.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς και συγκεκριμένα στο 3′ με σκόρερ τον Τσίπη, ο οποίος έβαλε από την αρχή δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που ήταν αναγκασμένοι να παίξουν ακόμη πιο επιθετικά για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Αυτή ήρθε αρκετά σύντομα και συγκεκριμένα στο 8′, με σκόρερ τον Πιτσάβα ο οποίος σημείωσε το 6ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το ματς φάνηκε να ξεκινά από την αρχή, αλλά στο 17′ ο Παναγιώτης Καλφούντζος είχε άλλη…άποψη και με ένα ωραία σε εκτέλεση τέρμα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ρυθμός στον αγώνα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Φίλιππο να ζητά επιτακτικά το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 67′ ο Καλφούντζος και πάλι έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Ιασονίδη.

στο 90

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Τάνης Κ., Μουρτζίλας Κ., Νικολαΐδης (44′ λ.τ. Πορφύρης), Γιουρόπουλος (38′ λ.τ. Λούγγος), Μουρτζίλας Σ., Μελιόπουλος, Ριστέμογλου, Τόπης, Τσίπης (22′ λ.τ. Νούσιος), Καλφούντζος

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Αναστασόπουλος, Ντόβας, Καμπάς, Καραγκιζόπουλος, Τεγούσης (85′ Μπουκουβάλας), Κουκουλιάντας (46′ Βενιόπουλος), Τσιανόπουλος (73′ Λουκανόπουλος), Παρσόπουλος, Ανδρίτσος, Πιτσάβας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected