Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (12-13/11)

ακαδημια-βεροιας311ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-0

Εικόνα παιχνιδιού: Σημαντική προσπάθεια κατέβαλαν οι παίκτες της Ακαδημίας, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου η ομάδα που θα σκόραρε θα ήταν και η νικήτρια. Τελικά σκόραρε η Ακαδημία, ωστόσο νικήτρια αναδείχθηκε η Αγία Βαρβάρα, ύστερα από αυτογκολ σε μια προσπάθεια του Ακριτίδη να απομακρύνει τη μπάλα.

Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Συμπεθέρης Τσαλουχίδης, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος Ευαγγ. Παπουλίδης Α., (46’ Θεοδωρίδης), , Χρυσόπουλος, Μπαντής,(88’ Σαντικίδης), ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ, Καϊλόγλου (51’ λ.τ. Παπουλίδης Κ.), Φίτσιος.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 20/11 η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται με την ΑΕΠ στο γήπεδο του ΔΑΚ.

Παιδικό Τμήμα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ:1-9

Εικόνα παιχνιδιού: Η βαθμολογική διαφορά στο αποτέλεσμα δείχνει την ξεκάθαρη επικράτηση του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα Αλιάκμονα Νησελίου. Σημαντικός παράγοντας αποτελεί η ηλικιακή διαφορά των παικτών που αποτελούν την ομάδα της Ακαδημίας, καθώς στηρίζεται σε μικρότερους ηλικιακά παίκτες από τους αντιπάλους τους. Ωστόσο, το γκολ της ομάδας της Βέροιας πέτυχε ο Μελιόπουλος Γιάννης σε μια εξαιρετική φάση και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα από τη συνολική του παρουσία.

Σύνθεση Ακαδημίας: Καλαϊτζίδης Δ., ΚαλαΪτζίδης Κ., Αμπρικίδης, Ανάστος, (40’ λ.τ. Στογιάννος), Σερεμέτας Κ., Σάρκα, Παπουλίδης, Σερεμέτας Β., Μελιόπουλος, Πέρογλου, Τσαρτιλίδης.

Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 19-11 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στη Μελίκη με τον τοπικό Φίλιππο.

Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.

Τμήματα Υποδομής

Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών φιλοξένησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας την ομάδα του Νηρέα σε μια φιλική αναμέτρηση. Τα παιχνίδια πολλά, τα γκολ περισσότερα και η διασκέδαση των παιδιών επισκίασε κάθε αγωνιστικό αποτέλεσμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:

Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στα γήπεδα Αργυρίου στη Νάουσα με την τοπική Ακαδημία. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected