Super League 1 - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Και εγένετο Δημοτικό Γήπεδο Ν.Λυκογιάννης “Τάσος Ουλσουζίδης”! (photos+vid)

DSCN9923Με κάθε επισημότητα και με την παρουσία πλήθος κόσμου, το Δημοτικό Γήπεδο Νέας Λυκογιάννης φέρει από σήμερα και επίσημα το όνομα του παλαίμαχου παίκτη της Βέροιας, Τάσου Ουλσουζίδη.

Παρουσία της συζύγου του εκλιπόντος κας. Γιαννούλας, των υιών Κώστα και Πόλυ, της κόρης του Μελίνας, του Βουλευτή Ημαθίας κ. Γεώργιου Ουρσουζίδη, συμπαικτών του στην “Βασίλισσα του Βορρά”, φίλων και συγγενών, έλαβε χώρα στην είσοδο του γηπέδου το τρισάγιο στη μνήμη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή αλλά και η λιτή τελετή της ονομασίας.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε η σύζυγος του κα Γιαννούλα, η οποία στη συνέχεια παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και φίλο του Τάσου, Θέμη Θεοδωρίδη ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμήθηκε ένα χαρακτηριστικό γεγονός σε φιλικό της “Βασίλισσας” στην Κύπρο, λίγο μετά τον πόλεμο στη Μεγαλόνησο.

Το λόγο πήρε και ο Τάκης Παπατζίκος, ως πρόεδρος των παλαιμάχων της ΠΑΕ Βέροιας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ποιόν του Τάσου Ουλσουζίδη και στη συνέχεια ακολούθησαν οι τρεις αγώνες μεταξύ των παλαιμάχων του Απόλλων Λυκογιάννης, της Βέροιας και της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Να σημειώσουμε τέλος την τεράστια συμβολή του προέδρου του Απόλλων Λυκογιάννης, Γιάννη Αμανετίδη για τη σημερινή τελετή αλλά και γενικότερα για την ιδέα να μετονομαστεί το Δημοτικό Γήπεδο “Τάσος Ουλσουζίδης”.

δείτε το βίντεο από τη σημερινή τελετή :

και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected