Γ Εθνική / Τοπικά

Προπονητής στη Λέφσκι ο Αλέξης Αλεξίου!

ΑΛΕΞΙΟΥ-2Περνά τα σύνορα για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του ο Αλέξης Αλεξίου, που σύμφωνα με πληροφορίες του arenafm.gr συμφώνησε με τη Λέφσκι Κάρλοβο. Πρόκειται για ομάδα Β΄ Εθνικής στη γειτονική χώρα, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στη Λέφσκι Κάρλοβο αγωνίζεται και ένας Έλληνας, ο νεαρός επιθετικός, Ηλίας Ιγνατίδης, με παρουσία σε Κ17 Άρη, Καλλιθέα, Βάσας (Ουγγαρία) και Κ20 Ολυμπιακού. Το… προξενιό στον πρώην προπονητή της FC Serres έκαναν ο Αλντίν Χατζί, παλαίμαχος Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς (συνεργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στους «Πόντιους» με τον Αλέξη Αλεξίου) και Παναχαϊκής και ο Βούλγαρος ατζέντης, Κονσταντίν Κοστόφ, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Αλεξίου, παλιά δόξα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Εθνικής και Απόλλωνα Καλαμαριάς (προπονητικά δούλεψε στους «κοκκινόμαυρους», φέτος τον Εορδαϊκό και παλιότερα σε Κορδελιό, Γιαννιτσά, Πιερικό, Γάζωρο, Νίκη Βόλου κ.α.) ίσως και σήμερα ταξιδέψει στη Βουλγαρία, για να κλείσει τυπικά το θέμα και να πιάσει δουλειά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected