Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος από την Παναχαϊκή ο Καθάριος!

kathariosΔεν θα συνεχίσει την Παναχαϊκή ο Παύλος Καθάριος, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, ζήτησε να αποχωρήσει για δικούς του λόγους.

Ο 24χρονος μέσος αγωνίστηκε φέτος μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τσικλητήρα και μεταγράφηκε στην ομάδα το καλοκαίρι μετά από δύο σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται, μετά από επιθυμία του ιδίου, η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Καθάριο τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο χρονικό διάστημα το οποίο εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Θεσσαλονικιός μέσος με δήλωση του ανέφερε τα εξής ακόλουθα:«Θέλω να ευχαριστήσω το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας, την Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο της Παναχαϊκής με τους οποίους στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα αισθάνθηκα ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

Στην Παναχαϊκή βίωσα συνθήκες λειτουργίας ομάδας επιπέδου Α΄ Εθνικής, πράγμα που δεν συναντά κανείς εύκολα ούτε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψει σύντομα η Παναχαϊκή εκεί που πραγματικά ανήκει».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected