Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ο Αντώνης Λυμούσης στον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”!

15152938_1367002239976455_127007890_oΈναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία και τη φιλοσοφία μίας Ακαδημίας, ενέταξε στο δυναμικό του ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”.

Ο λόγος για τον Αντώνη Λυμούση, ο οποίος συναντήθηκε με το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνο της Ακαδημίας, Δημήτρη Χατζηπαυλίδη αλλά και τον επικεφαλή των τμημάτων υποδομής, Τάκη Τριανταφυλλίδη (φωτ) και μετά από συζήτηση ελάχιστης ώρας, συμφώνησαν για την ένταξη του έμπειρου τεχνικού στο τιμ της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η οικογένεια του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” καλωσορίζει τον πρώην και μακροβιότερο μέχρι σήμερα Ενωσιακό και Περιφερειακό προπονητή, Αντώνη Λυμούση και του εύχεται μακροημέρευση στις τάξεις της Ακαδημίας αλλά και μια χρονιά με εξαιρετικά αποτελέσματα, για τα οποία άλλωστε είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν!”

Ο 59χρονος προπονητής, Πρωταθλητής Ελλάδας με τις Μικτές Ημαθίας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, το οποίο απέκτησε το 1992.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρά του ομάδα της Αγίας Μαρινας και στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλές Ακαδημίες όπως του Μακεδόνα, της ΑΕΠ, της Ακαδημίας Βέροιας, του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και του ΑΣ Πατρίδας.

Έχει διατελέσει προπονητής στην Κ19 της ΠΑΕ Βέροιας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας εργάστηκε σε ΑΕ Καβασιλων, Θύελλα Στενημάχου, ΑΟ Μαρίνας, Νηρέα Βέροιας και Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected