Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Δόξα Λιανοβεργίου 4-0

15133902_10208662775630142_1177891678_o

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου αλλά και στις πειστικές εμφανίσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά είχε τον πλήρη έλεγχο στο σημερινό παιχνίδι και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, πήρε το 6ο φετινό τρίποντο. Από την άλλη πλευρά η Δόξα, μετά την υπερπροσπάθεια του προηγούμενου Σαββάτου στην Αλεξάνδρεια, είχε μέτρια απόδοση και “πλήρωσε” τα αμυντικά λάθη με τέσσερα γκολ.

Οι γηπεδούχοι, που μετά από 6 ματς στο Ροδοχώρι παραμένουν αήττητοι, ξεκίνησαν δυνατά και επέβαλαν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Παρά τις απουσίες βασικών παικτών κυρίως από την άμυνα (εκτός παραμένουν οι Ντατσής, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος αλλά και ο τιμωρημένος Τενεκετζή), δεν επέτρεψαν να απειληθούν στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Καραλάζου.

Στο 28′ ήρθε το πρώτο τέρμα για τους “κιτρινομπλέ”, το “παρθενικό” του Πάνου Μωυσίδη στο πρωτάθλημα, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

15152974_10208662775590141_1936360898_oΔύο λεπτά αργότερα, ο Βούλγαρης είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, το πλασέ όμως που επιχείρησε κατέληξε αργά και βασανιστικά λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Καραλάζου.

Στο 36′ ο Βούλγαρης και πάλι από τα δεξιά, πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει άουτ και στο γύρισμα ο Παπαδής βρέθηκε λίγα εκατοστά πιο πίσω από την παράλληλη πορεία προς το τέρμα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Χρήστος Μπρέγκου, την οποία κέρδισε ο Βούλγαρης σε ανατροπή του μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο δραστήριος Βούλγαρης έφτασε μια ανάσα από το 3-0, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ωστόσο η Δόξα ανέβασε στροφές και κατάφερε να απειλήσει αρχικά με το σουτ του Κύρτσογλου στο δοκάρι και στη συνέχεια σε κοντινή κεφαλιά του Καραντουλαμά.

Η άνοδος της απόδοσης από πλευράς φιλοξενούμενων, “αφύπνισε” και πάλι τον ΓΑΣ και τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Πέτγαζλης με πλασέ μετά από σέντρα του Βούλγαρη, “έγραψε” το 3-0

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σάκης Παπαδής στο 59′, με ένα γκολ “σήμα κατατεθέν” για τον ίδιο, ο οποίος με ατομική προσπάθεια και παρά την πίεση δύο αντιπάλων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας ταυτόχρνα το 7ο προσωπικό του στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΓΑΣ το επόμενο Σάββατο στον Άραχο κόντρα στην τοπική Ποντιακή Νεολαία ενώ η Δόξα αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο το Μακροχώρι.

Διαιτητές στο Ροδοχώρι οι κ.κ. Τρέβλας, Αργυρίου και Δεβετζίδης

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Μωυσίδης, Τσίπης, Τάσο, Κοτζαχρήστος, Ρίσσου, Φρέντι (75′ Βαϊναλής), Κακούδης (55′ Πέτγαζλης), Παπαδής, Μπρέγκου, Βούλγαρης

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Θεοδώρου, Βασιλείου (79′ Γερόπουλος), Νουσιόπουλος, Παπαδόπουλος (65′ Γελαδάρης), Ντόι (85′ Ζαχόπουλος), Τζέπης, Μπαντής, Κύρτσογλου, Δεμπρόπουλος, Καραντουλαμάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected