Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 10ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Δύσκολες εξόδους για τους δύο πρωτοπόρους του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα των Παλατιτσίων κι αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή, θα πρέπει να κρατήσει μακριά από την εστία του τους επιθετικούς των “πρασίνων”, που έχουν σημειώσει 20 γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο).

Η δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη Αγκαθιάς μεταβαίνει στο Κλειδί, για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Εθνικό, σε μια από τις πιο δύσκολες εξόδους για τους “ασπρόμαυρους” μέχρι στιγμής στη σεζόν. Οι “κυανόλευκοι” με νίκη απομακρύνονται αισθητά από τη γραμμή του υποβιβασμού και θα δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Τη γκέλα των πρωτοπόρων περιμένει ο Φίλιππος Μελίκης, που υποδέχεται τον “πληγωμένο” αλλά πάντα επικίνδυνο Αστέρα Αλεξάνδρειας, τη μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που έχει “κόψει” βαθμούς από τον Άρη Παλαιοχωρίου. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, μετά και το άνοιγμα της ψαλίδας από τη δεύτερη θέση.

Σπουδαίο παιχνίδι στον Πλάτανο, όπου ο τοπικός Μακεδονικός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Σχοινά ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” προέρχονται από τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, ένα σερί που θα επιδιώξουν να συνεχίσουν και κόντρα στους “πράσινους”.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στον Σταυρό, όπου η ανεβασμένη Θύελλα υποδέχεται τον γειτονικό Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Ανέκαθεν τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν τεράστιο ενδιαφέρον και μάλιστα σε αμφότερες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με ιστορικό τόσο στους “πράσινους” όσο και στους “κιτρινόμαυρους” αντίστοιχα.

Τέλος στην Κουλούρα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Φίλιππο Μέσης, ο οποίος θέλει επίσης το τρίποντο για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

Θύελλα Σταυρού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Φίλιππος Μελίκης – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΕ Σχοινά

Εθνικός Κλειδιού – Νίκη Αγκαθιάς

ΠΑΟ Παλατίτσια – Άρης Παλαιοχωρίου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Φίλιππος Μέσης

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

pre-game-a2111111121111

Με τα βλέμματα στραμμένα στην Παναγιωπούλα, συνεχίζεται με τη 10η αγωνιστική το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Εκεί η Δόξα Νάουσας, δύο εβδομάδες μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και το ενδιάμεσο ρεπό, υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΑΟ Μαρίνας, που επίσης έχασε το αήττητο αλλά όχι την κορυφή. Το παιχνίδι κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο, καιρού επιτρέποντος βεβαίως.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος Αριστοτέλης Νάουσας μεταβαίνει στη Ραχιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπος και πέρσι στη Β Ερασιτεχνική. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να διατηρήσει τη θέση του.

Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο ΑΣ Πατρίδας, ο οποίος όμως φαίνεται πως θα χάσει το ματς στα χαρτιά κόντρα στον Εθνικό Ράχης, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να “ρεφάρουν” την ήττα από την Ελπίδα Μονοσπίτων, ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους.

Εκτός έδρας αγωνίζεται η ΑΕΠ Βέροιας, που θα μεταβεί στο Μακροχώρι για να αντιμετωπίσει την Ακαδημία Βέροιας και παράλληλα επιδιώκει την 5η νίκη στο πρωτάθλημα που θα τη διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Κομβικό το ματς και για τους “βυσσινί” που βρίσκονται στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Την ευκαιρία για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη έχει η Ελπίδα Μονοσπίτων, που υποδέχεται τον ουραγό Μακεδόνα Βέροιας. Η ομάδα του Θωμά Τρούπκου πέτυχε σπουδαία νίκη στη Νέα Νικομήδεια την προηγούμενη εβδομάδα και αν πετύχει το τρίποντο αύριο φτάνει τους 16 βαθμούς.

Σπουδαίο τέλος και το ματς στο Μακροχώρι, όπου η τοπική Ακαδημία υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, σε ένα ανοιχτό σε προβλέψεις παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΣ Πατρίδας

Εθνικός Ράχης – Αριστοτέλης Νάουσας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Μακεδόνας Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Δόξα Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας

Ακαδημία Βέροιας – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό : Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected