Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ρεκόρ γκίνες για το πιο μακρινό σε απόσταση καλάθι! (vid)

How-Ridiculous-3Αυστραλοί επιχείρησαν να σημειώσουν καλάθι από την κορυφή ενός φράγματος και τα κατάφεραν, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ.

Μία ομάδα… ειδικών αποστολών με το όνομα How Ridiculuous, με μεγάλη παρουσία στο YouTube, επιχείρησε ακόμα ένα από τα σούπερ σουτ στα οποία έχει ευστοχήσει στο παρελθόν, με σκοπό να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Όπως αναφέρει το sport24, οι Αυστραλοί βρέθηκαν στις ελβετικές Άλπεις και συγκεκριμένα στο Φράγμα Μουαζέν, ώστε ένας εξ αυτών να δοκιμάσει ένα σουτ από ύψος 180,969 μέτρα.

Αυτή θα ήταν η τέταρτη φορά που θα κατέρριπταν το συγκεκριμένο, ιδιόμορφο ρεκόρ, κάνοντας την αρχή πίσω στο 2011 με σουτ από τα 66,89 μέτρα. Ακολούθησαν άλλα δύο ρεκόρ, μέχρι να τους προσπεράσει φέτος η ομάδα Αμερικανών youtubers Dude Perfect με προσπάθεια από τα 162,458 μέτρα.

Για να ανακτήσουν το ρεκόρ, βρήκαν τη συγκεκριμένη τοποθεσία στην Ελβετία, βρήκαν και ένα μέρος να στήσουν μια μπασκέτα και ένας εξ αυτών σούταρε από το πάνω μέρος του φράγματος. Η τρίτη απόπειρα ήταν και η τυχερή…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected