Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-2 (photos)

PB190186Πολύ σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που παραμένει “καθηλωμένος” στη 14η θέση.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, χάρη σε ένα άκρως αποτελεσματικό δεύτερο ημίχρονο, γύρισε το ματς και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

Το γκολ από τα…αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό, λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, που απέκτησαν από νωρίς σημαντικό προβάδισμα. Το τέρμα του Δημήτρη Τσιούλη (δεύτερο προσωπικό στο πρωτάθλημα), που εκμεταλλεύτηκε τη σύχγυση στην άμυνα, ήταν ότι καλύτερο για τους “ερυθρόλευκους”, σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στη συνέχεια, ανέβασαν τις γραμμές τους και προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στα καρέ του Σπαθάκη. Το γκολ που σημείωσε ο Τουλουμτζής στο 26′ ακρυώθηκε ως off side από τον βοηθό, μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ ο Ολυμπιακός είχε μια καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα του, το σουτ όμως του Τσιούλη απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Δουΐτσης.

PB190215Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Ο Απόλλων ανέβασε στροφές και στο 48′ έφερε το ματς στα ίσια. Σαρκατζής και Ρόκο άλλαξαν ωραία τη μπάλα στον άξονα, ο τελευταίος μπήκε κατά μέτωπο στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σπαθάκη.

Η επιθετικότητα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και στο 76′, σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Σπαθάκη, η μπάλα κατέληξε στον Μαγγίζη στο ύψος της μικρής περιοχής, ο οποίος δεν είχε παρά να πλασάρει σωστά για να ολοκληρώσει την ανατροπή της ομάδας του. Στη φάση αυτή, ο Ολυμπιακός ζήτησε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, με τον ρέφερι όμως να δείχνει σέντρα.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (19/11), ο Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση για τις διαιτητικές αποφάσεις (δείτε ΕΔΩ) ενώ ο Ολυμπιακός αρκέστηκε στις έντονες διαμαρτυρίες αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Βαλκάνο

13866611_711066849033090_147466251_n

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μπλιάτκας, Τσαμπούρης, Σαρακατσιάνος (90’ Κωστόπουλος), Τσέλιος Α., Ιτσκάρας, Τσέλιος Κ. (79’ Βλαχοδήμος), Μάινος, Τσιούλης, Γαλανός, Πετρίδης (60’ Ζιαμπάκας)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Ορφανίδης, Μποζίνης, Δημητρούσης, Τρούπκος, Μαγγίζης, Ρόκο, Χρυσόπουλος (80’ Μιχαηλίδης), Κουτρουλιάς, Τουλουμτζής (86’ Γερμάνης), Σαρκατζής

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected