ΕΠΣ Πέλλας

Προβληματισμός και κατήφεια στις τάξεις των φιλάθλων του Εδεσσαϊκού!

Χωρίς τίτλοΗ χθεσινή ήττα του Εδεσσαικού στα Γιαννιτσά από τον Εθνικό (1-0) και η υποχώρησή του στην 5η θέση της βαθμολογίας έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό έντονη δυσφορία και προβληματισμό στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Σύμφωνα με το anonym-filathlos.blogspot.gr το πολλά υποσχόμενο σύνολο που δημιούργησε το καλοκαίρι η νέα διοίκηση Πασσαλή με 18 (!) μεταγραφές και πολλές “τυμπανοκρουσίες” με στόχο να κάνει “παρέλαση” στο πρωτάθλημα όχι μόνο δεν πείθει, αλλά και βρίσκεται εκτός τετράδας χωρίς να υπάρχουν οι αντίπαλοι ανάλογου βεληνεκούς μπροστά του, αφού και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη.

Η διοικητική ομάδα Παλαιμάχων και ανθρώπων της αγοράς που κάνει κουμάντο στον σύλλογο, παρά τις όποιες “φωνές” ακούγονται και εκ των έσω για την επάρκεια και την καταλληλότητα του νυν προπονητή, φαίνεται πως στηρίζει τον Νασιόπουλο και δεν συζητά, προς το παρόν τουλάχιστον, θέμα αντικατάστασής του. Ωστόσο ο 43χρονος τεχνικός είναι αλήθεια ότι προκαλεί εύλογες απορίες και ερωτηματικά με τις επιλογές του ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας παίκτες “πρώτης γραμμής”  όπως οι Παπουλίδης, Παπαηλία και Πούπης. Αντίθετα, επιλέγει κάποια “πειραματικά ” σχήματα” που φυσικά δεν αποδίδουν σε βαθμό μάλιστα που η ομάδα να σπαταλά μεγάλα χρονικά διαστήματα στα τελευταία ματς χωρίς να δημιουργεί ίχνος ευκαιρίας.

Επιπλέον, μια σειρά παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι είτε με εισήγηση βετεράνων (π.χ. Ιωσηφίδης) της διοίκησης είτε ως προσωπικές επιλογές του Πασσαλή από την “αγορά” των Γιαννιτσών (Καρακάσογλου, Πασσαλής) κυριολεκτικά …αγνοούνται καθώς δεν έχουν εμφανιστεί ούτε καν σε 18άδα επίσημου αγώνα, ενώ …εξαφανισμένοι είναι επίσης στα ..βάθη του “ρόστερ” τόσο ο Χότζιας που έπαιξε πέρσι πάνω απο 10 παιχνίδια στον 2ο γύρο με πολύ καλή απόδοση, όσο και ο Σφέτκος που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά στα φιλικά προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected