Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εδεσσαϊκός 0-2 (photos)

15134730_1435929833101921_539993344495561750_nΠροβάδισμα απέκτησε ο Εδεσσαϊκός έναντι του Απόλλωνα στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, με την νίκη του μέσα στην Κρύα Βρύση στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Σ΄ ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, το θέαμα ήταν εξαιρετικό και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο δύο στιγμιαία λάθη των αντιπάλων τους.

Παρατάσσοντας μία νεανική ομάδα λόγο τραυματιών και απουσιών, ο Γιάννης Τσαμαρδός αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά και αρκετές εμπειρίες για τους νεαρούς που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις και ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας πίεσε αρκετά είχε μία δύο καλές ευκαιρίες με προοπτική για κάποιο τέρμα αλλά αυτό δεν ήρθε. Αντίθετα στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πέτυχαν και δεύτερο τέρμα.

Το φιλμ της αναμέτρησης :

15′ Κεφαλιά από τον αμαρκάριστο Βασιλείου μέσα από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Αποστόλου.

17 Μακρινό σουτ του Πετρίδη, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου.

29′ ΓΚΟΛ! Λάθος στο χώρο του κέντρου για τους Απολλωνιστές, ο Μπάρμπας πήρε τη μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Βαμβακίδη. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Ρέτζια ανοίγοντας το σκορ (0-1)

44′ Διαγώνιο σουτ του Μπάρμπα, ο Θεοδωρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

52′ Μόνος ο Μπάρμπας στη μικρή περιοχή, το πλασέ του απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Ημαθιώτης πορτιέρο, Γιάννης Θεοδωρίδης

90+2′ Σουτ του Ρέτζια από πλάγια θέση και 0-2 για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Βαμβακίδης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Τσίκος (60′ Γκώγκος) , Βασιλείου, Παρράς, Μπουρδάνος, Παπαδόπουλος Γ. (83′ Σερβετάς), Πετρίδης (46′ Τσιόπτσης)

Εδεσσαϊκός : Αποστόλου, Παπούλίδης, Σαββίδης (21′ λ.τ. Σφέτκος), Κούμπους (79′ Προύντζης), Παπαηλίας, Παπαγεωργίου, Ταουσάνης, Καράμπελας, Μπάρμπας, Ρέτζια, Μεταξάς (67′ Λαφαζανίδης)

δείτε φωτογραφίες από τη σελίδα του Απόλλων στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected