Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Προσκηνυτών – ΦΑΣ Νάουσα 0-1 (20 photos + vid)

8Σπουδαίας σημασίας, τόσο ψυχολογικής όσο και βαθμολογικής, νίκη του ΦΑΣ Νάουσα στην Κομοτηνή.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, αγωνιζόμενη στο πλαστικό γήπεδο που χρησιμοποιεί η Δόξα Προσκηνυτών, πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Κώστα Κωτσόπουλου στο 17ο λεπτό και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η πέμπτη ήττα για την ομάδα των Προσκυνητών που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς μαζί την ΑΕ Ποντίων.

Οι Ημαθιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τη Δόξα να ανεβάζει μεν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει τη μοίρα της.

Αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης όπως το παρουσιάζει το paratiritis-news.gr

Στο 15΄η Νάουσα θα ανοίξει το σκορ όταν ο τερματοφύλακας Περτσά προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του αλλά αυτή χτύπησε στην πλάτη του Κίτσου και στρώθηκε στον Κωτσόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για το 0-1.

Στο 20΄για την Δόξα ο Τρίχας από δεξιά πάσαρε ωραία στον επερχόμενο Δραγανίδη που στην κίνηση έκανε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Γρηγοριάδη.

Στο 29΄και πάλι για τους γηπεδούχους ο Εμρέ μέσα στην μεγάλη περιοχή υπό την επιτήρηση του Σαμαρόπουλου έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο 30΄οι παίχτες της Νάουσας θα φύγουν σε ξαφνική αντεπίθεση ο Κωτσόπουλος θα βρεθεί τετ α τετ με τον Περτσά αλλά το πλασέ του θα φύγει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Δόξας.

img_98521479922921Στο 36΄στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους για τους φιλοξενούμενους ο Καπετάνος θα βγάλει ωραία κάθετη πάσα μπρός τον Κωτσόπουλο αλλά το πλασέ του θα φύγει πολύ λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πέρτσα.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Προσκυνητών μπήκε πιο δυνατά για να ισοφαρίσει και είχε μια καλή στιγμή στο ξεκίνημα όταν ο Ιωαννίδης από δεξιά έβγαλε την σέντρα αλλά πριν κάνει την προβολή ο Βάσκος μπλόκαρε την μπάλα ο Γρηγοριάδης.

Στο 58΄για την Νάουσα στο 58΄ ο Καπετάνος από αριστερά εκτέλεσε φάουλ ο Κωτσόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Περτσά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δόξα θα απαντήσει με ένα καλό σουτ του Εμρέ εντός περιοχής το οποίο μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

Στο 71΄για τους γηπεδούχους ο Γιαννακιτσίδης από δεξιά έκοψε για τον Βάσκο που μέσα από την μεγάλη περιοχή της Νάουσας έκανε το σουτ αλλά ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 84΄ο Γιαννακιτσίδης προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ αρκετά μακριά αλλά κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις

Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Μόσχος , Μουσασβίλι, Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, (88΄Μανδήλας), Ιωαννίδης, (51΄Γιαννακιτσίδης), Βάσκος, Κλής, Εμρέ Μεμέτ.

ΦΑΣ Νάουσα (Ντίσιος): Γρηγοριάδης, Μπρέγκου (51΄Τούφας), Καμερίδης, Γιαννόπουλος (85΄Μουρίκι), Ζούρκος, Νύρλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (65΄Ντινόπουλος)

δείτε φωτογραφίες από το paratiritis-news.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected