Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ιάλυσος – ΑΣ Ρόδου 2-2

ialisos_rodosΜε τον Γιώργο Δελαπόρτα να πετυχαίνει γκολ στο 94’, Ιάλυσος και Ρόδος έμειναν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» έσωσαν την παρτίδα στο φινάλε απέναντι σε μια Ρόδο που είχε φέρει «τούμπα» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν στο σκορ με 1 – 0. Στην επανάληψη όμως τα «ελάφια’ έδειξαν πιο μαχητικά και παίζοντας με ψυχή και πάθος έφθασαν στην ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά (1 – 2). Το παιχνίδι από εκεί και πέρα έχασε το ρυθμό του, ωστόσο ο Ιάλυσος ο οποίος είχε ανέβει ψηλά και άφησε κενούς χώρους πίσω (που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Ρόδος) σκόραρε στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο κύλησε μέσα σε αθλητικά πλαίσιο και το παρακολούθησε και αρκετός κόσμος. Περισσότεροι από 1000 θεατές έδωσαν το παρών στις εξέδρες του «Οικονομιδείου».

Το φιλμ της αναμέτρησης στο news12.gr

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Παπασπύρος (79’ Μόσχος), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Λίτσος, Παυλίδης, Χατζηφούντας, Διακουράκης (58΄Χατζηπέτρος), Δελαπόρτας, Παφιάκης(46’ λ.τ. Σπάρταλης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάπος, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης,Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάϊ (46’ Ευγενικός), Νικήτας (46’ Κουρούπης), Χατζηλιόντας, Τζιβίλογλου, Αμανατίδης (82’ Βολονάκης), Ατματσίδης, Τάντιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected