Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ιωνικός – Ατσαλένιος 5-1

1571244Νικών συνέχεια για τον Ιωνικό, ο οποίος επικράτησε με 5-1 στην Νεάπολη του Ατσαλένιο, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την μοναξιά της κορυφής έπειτα από το εντός έδρας στραβοπάτημα του Ερμή Ζωνιανών, πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, απολαμβάνει πλέον ο Ιωνικός.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα, ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από το συγκρότημα του Ηρακλείου, με συνέπεια να έχει μεν δύο καλές στιγμές τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Αρχικά στο 2΄ με την κεφαλιά του Σαπαλίδη να φεύγει άουτ από την εστία του Γιαγκιόζη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 19΄. Στο 38΄ οι Νικαιώτες είχαν την πρώτη τους αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με το σουτ του Σαπαλίδη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Γιαγκιόζη. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το ήδη υπάρχον σκορ.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι από τους Κρητικούς, και στο 50΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρη σε σουτ του Αργυρίου. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Ιωνικός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 60΄ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, αυτή την φορά με σουτ του Πέεφ.

Από την πλευρά της η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, κατάφερε στο 61΄ με την κεφαλιά του Φραγκιαδάκη να μειώσει σε 2-1 και να μπει ξανά στο ματς. Το τέρμα αυτό όπως ήταν φυσικό αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι σε διάστημα 12΄ λεπτών κατάφεραν να καθαρίσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη. Στο 77΄ ο Αργυρίου με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 3-1, στο 85΄ ο Καραλής ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μεϊμάρογλου κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 4-1, ενώ στο 89΄ ο Καμαρά με πλάσε έκανε το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς, δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Πειραιωτών.

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Ζαφειρίδης (78΄Ζέλο), Πέεφ, Σιμιτσής (86΄Κυριακίδης), Καραλής, Αργυρίου, Σαπαλίδης (82΄Καμαρά).

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Βρεττός (80΄Γενιτσαρίδης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου, Φραγκιαδάκης (84΄Σακλαμάκης), Σταθόγλου, Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχαμάνι (67΄Ρουρμπάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected