Football League

Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος 2-0

Χωρίς τίτλοΧωρίς να πιάσει σπουδαία επίπεδα απόδοσης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (25/11) στη Νέα Σμύρνη σε ένα εύκολο 2-0 χάρη στα γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου που πλέον βρίσκεται στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, όπως και η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Όπως αναφέρει το soccerbase.gr, ο 28χρονος συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις, ενώ βρήκε δίχτυα κόντρα στην ομάδα του Αιγίου με τρίτη διαφορετική φανέλα και έφτασε τα τέσσερα γκολ κόντρα στους «μελανόλευκους»!

Η ομάδα του Αιγίου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο της στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να της δημιουργήσει προβλήματα. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων δεν κατάφερε να βρει λύση μέσα από την περιοχή και αυτό που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Παναιγιαλείου ήταν ένα σουτ του Διαμαντόπουλου από 25 μέτρα που κατέληξε στο «γάμα» της εστίας του Στρέζου για το 1-0 (20′). Λίγα λεπτά μετά, η προσπάθεια του Αλμπάνη στην περιοχή έφερε το πέναλτι για τους «κυανόλευκους» μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Ντέμο. Ο Διαμαντόπουλος από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0 στο 26′ με ένα σουτ στον ουρανό των διχτύων.

Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη από πλευράς παραγωγικότητας και θεάματος, με αποτέλεσμα να μείνει το 2-0, χωρίς οι δύο τερματοφύλακες να δεχθούν ιδιαίτερη πίεση και φάσεις στην περιοχή τους. Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, ενώ η «Μαύρη Θύελλα» βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία με έναν πόντο και χωρίς γκολ…

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Κάσσος, Κονέ, Διαμαντόπουλος (88′ Πουρτουλίδης), Ρομάνο (76’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης (64’ Τζάνης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (81’ Καζβιρόπουλος), Κατίδης, Μωυσίδης (46’ Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Κρητικός (65’ Ξόμπλιος).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected